Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma ecologica de gaini Brahma - afacerea ideala pentru antreprenorii care detin teren la tara

de Alina Constantinescu 24 Aug. 2017 4069
3.67 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru antreprenorii care sunt in cautarea unei afaceri la tara o ferma de gaini de rasa este o idee care merita luata in seama. Avantajele consumului de carne provenita de la gainile Brahma, pentru sanatatea noastra, sunt deosebit de mari. Acest tip de carne este o sursa bogata de nutrienti si vitamine esentiale organismului uman; toate acestea au un rol major in a intari sistemul imunitar al corpului si a facilita procesele sale interne.

Carnea de la gainile Brahma este de asemenea una dintre alimentele de origine animala cu cele mai mici riscuri – din punctul de vedere al consumului.

De asemenea, poti valorifica foarte bine si productia de oua (140-150 de oua pe an), mai ales ca aceste gaini dau oua si in timpul iernii, cand alte rase au o productivitate scazuta. Ouale gainilor Brahma sunt maronii, de dimensiuni obisnuite, dar au acel galbenus intens colorat, specific oualor de tara, fapt foarte apreciat de consumatori.

Ti-am starnit interesul? Poti demara si tu aceasta afacere!
 
In principiu, ai nevoie de cateva lucruri:
 
1) un teren de cca 500 mp, situat undeva la tara
2) un efectiv de gaini Brahma ouatoare
3) furaje 100% naturale
4) cateva echipamente simple
 
Cat priveste informatiile necesare – tehnologia de lucru, modelul afacerii, legislatia in domeniu in conformitate cu normele UE, desfacerea oualor si a carnii, preturi, calcul de profitabilitate – acestea iti sunt oferite prin intermediul CD-ului Ferma ecologica de gaini Brahma.

Ce spun fermierii care cresc deja gaini Brahma in Romania?

“De ce este profitabila gaina Brahma? Pentru ca are o carne de o fragezime si un gust cum rar intalnesti la alte oratanii, chiar ele si de rasa. Mai mult, fiind bine impanata, gaina Brahma da oua chiar si iarna. In medie, o Brahma face cam 140-150 de oua pe an, mai multe primavara si toamna.”, spune  Nicu Traistaru din Alexandria.
 

“Profitabilitatea unei astfel de afaceri consta in valoarea pe care o are o pasare Brahma, denumita si «Uriasul gainilor». O pasare poate costa intre 70 si 150 de euro, iar un ou are un pret cuprins intre 6 si 12 lei. Rasa Brahma este apreciata pentru frumusete, dar si pentru carne: o gaina da pana la 4 kg de carne, iar un cocos chiar si 7 kg.”, explica Adrian Gherghel din Baia Mare.

Poti creste gaini Brahma, fie ca o mica afacere, fie pentru consum propriu. In cea de-a doua varianta ai astfel siguranta ca beneficiezi de oua si carne fara hormoni, antibiotice sau tot felul de alte chimicale prezente in alimentele industriale.

Gandeste-te cu toata seriozitatea la posibilitatea ca aceasta activitate sa devina afacerea ta proprie si prospera, care sa te scape de orice griji financiare legate de ziua de maine. Nu e complicat, trebuie doar sa stapanesti informatiile de baza ale cresterii gainilor Brahma.

Ghidul "Ferma ecologica de gaini Brahma” se poate comada AICI >>


Tags: gaini brahmaafacere cu gainicresterea gainilorafacere la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.67 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Ferma ecologica de gaini Brahma. Detaliile investitiei

de Idei de afaceri
08 Ian 2024
Pentru constituirea fermei de gaini Brahma este necesar un teren de 500 m, aflat in posesia intreprinzatorului. Activitatea se poate desfasura in...

Afacere la tara - 4 Idei de culturi profitabile oricand

de Camelia Diaconu
04 Feb 2019
Tot mai multi oameni sunt dispusi sa lase agitatia marilor orase de-o parte si sa isi inceapa o noua viata intr-un loc curat si linistit. Mediul...

Afacere la tara: cum se infiinteaza o crescatorie de fazani

de Alina Constantinescu
13 Feb 2018
Apreciati in mod deosebit pentru savoarea carnii si frumusetea penajului, cresterea fazanilor reprezinta o afacere cu reale oportunitati pentru...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]