Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fuia: Consiliul Concurentei probabil ca deschide o ancheta referitoare la pretul oualor

de Victor Oancea 16 Mar. 2012 3829
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat, vineri, ca, cel mai probabil vom fi martorii unei anchete deschide de Consiliul Concurentei, ancheta referitoare la pretul oualor. Acesta a mai notat ca nu se asteapta la o majorare a preturilor la carnea de miel.

"In ultima saptamana a fost o dezbatere ampla in mass-media despre pretul alimentelor. Am avut o discutie cu Consiliul Concirentei, care probabil ca deschide o ancheta pe sectorul de oua pentru a vedea de ce pretul acestora a crescut atat de mult", a declarat Stelian Fuia.

Acesta a mai notat ca pretul oualor "in ultimul timp a mai scazut". El a mai declarat ca incepand cu data de 15 aprilie considera ca a aparut deja productia de oua din partea gospodariei mici a populatiei si ne putem astepta la un stoc de oua pe piata la o cifra mai mare. In consecinta, Fuia a notat ca pretul oualor ar trebui sa cunoasca o situatie de reglare.

De asemenea, ministrul Agriculturii a mai declarat ca pretul oualor nu este decis de Ministerul Agriculturii si ca producatorii care majoreaza preturile foarte mult risca sa ramana cu "stoc de produse".

"Ceea ce trebuie sa fie foarte clar: pretul nu il face Ministerul Agriculturii, pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare cu cresterea pretului se va intoarce impotriva lor pentru ca atunci vom avea consumatorii, care nu isi vor mai permite sa cumpere produsele scumpe, si nu le vor mai cumpara. Astfel, producatorii vor ramane cu stoc de produse", a declarat ministrul Agriculturii.

Mai mult, Fuia a notat ca nu ar exista motive pentru o crestere a preturilor la carnea de miel de Paste. "Am auzit in ultima saptamana discutii ca pretul la carnea de miel, de Paste, se va mari. Eu nu cred ca exista o motivatie la ora actuala pentru a mari pretul la carnea de miel", a mentionat Fuia.


Tags: pret carne mielpret ouapretul oualormajorare pret ouacrestere pret carne miel

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]