Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorii de legume afectati de caderile de zapada primesc ajutoare banesti!

de Adela Simonescu 04 Apr. 2012 3126
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Producatorii de legume afectati de caderile de zapada de la inceputul anului vor avea la dispozitie posibilitatea de a primi sprijin financiar de pana la 7500 de euro. Suma totala alocata si prevazuta in bugetul MADR este de 1,9 milioane de euro.

Conform datelor oferite de minister, producatorii de legume care au fost afectati de caderile de zapada de la inceputul acestui an vor beneficia de sprijin financiar de maxim 7500 de euro, bani acordati de Ministerul Agriculturii pentru reducerea pierderilor inregistrate in intervalul ianuarie-februarie 2012.

Conform informatiilor oferite de MADR, in urma caderilor de zapada din lunile ianuarie si februarie 2012, aproximativ 3000 de producatori agricoli au suferit pierderi la productie. Dintre acestia 79 sunt detinatori de sere si solarii.

Suma totala alocata este de 1,9 milioane de euro, conform unui proiect de Hotarare de GUvern elaborat de MADR. Proiectul se afla in proces de avizare in regim de urgenta la ministerele implicate, noteaza Capital.

Ajutorul vine in incercarea de a compensa valoarea estimativa a pagubelor produse de caderile de zapada de la inceputul anului 2012 si se acorda in conformitate cu regulamentul CE 1535/2007.

Ajutorul financiar de pana la 7500 de euro se ofera producatorilor agricoli care detin statutul de: persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale sau individuale si persoane juridice.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin financiar la directiile agricole judetene este data de 29 iunie 2012. Dupa aceasta data se vor face si platile catre beneficiarii acestui proiect, mai noteaza Capital.


Tags: ajutor financiar producatori agricoliproducatori agricoli 2012producatori agricoliplati producatori agricolicaderi de zapada ajutor financiar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]