Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Abonament lunar pentru descoperirea universului berii

de Marian Curelaru 27 Mai. 2014 3156
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O tendinta in ascensiune la nivel mondial este comercializarea de produse prin abonament lunar. In cadrul acesteia, intreprinzatorii pot veni cu noi servicii, cu oferte originale pentru a se diferentia de concurenta si a se bucura de recunoastere din partea consumatorilor. Este si cazul startup-ului francez "Une Petite Mousse", care propune lunar cate 6 beri de top artizanale, mereu altele. Iar daca ne gandim ca la RateBeer Best, cel mai mare concurs de bere din lume, participa anual peste 140.000 de tipuri de bere, avem imaginea unui univers in care chiar si cunoscatorii au de explorat.

 
"Une Petite Mousse" permite descoperirea in fiecare luna a unei selectii de 6 beri de top produse de braserii artizanale frantuzesti sau straine (din Belgia, Canada, SUA, Olanda sau Danemarca).
Nici vorba de beri comune, precum Kronenbourg, Heineken si alte marci de mare distributie.
Afacerea a fost fondata in noiembrie 2012 si lansata in martie 2013.
Berile vin ambalate intr-o frumoasa cutie din carton reciclabil, impreuna cu un ghid care prezinta fiecare bere si cateva anecdote simpatice legate de braserie sau de istoria producerii berii. Pretul abonamentului lunar este de 19,90 euro.
Selectiile din fiecare cutie cadou sunt realizate de cunoscatorii care au fondat afacerea: Manuel Ducruet (expert in bere), Jonathan Bonzy (autor de anedocte) si Marc Nazarian (specialist in braserie).
Dupa fiecare degustare, clientii pot sa-si exprime opiniile online pe site-ul companiei si sa acorde calificative fiecare beri (de la 1 la 5 stele).
 
Cutiile cadou, o afacere de succes in Franta
Cutiile cadou primite pe baza de abonament se bucura de succes in Hexagon, in diverse domenii, de la cosmetice de calitate pentru femei, la articole pentru copii.
In domeniul bauturilor alcoolice, ofertele adresate in principal barbatilor sunt adevarate provocari pentru dezvoltarea calitatilor de "cunoscator", mai mult decat o simpla achizitie de bauturi.
 
Astfel, marca "My Good Wines" propune 3 formule de abonament: "Micile mele placeri cotidiene", incepand de la 27,90 euro lunar, "Vinurile mele - Calatorii si Descoperiri", incepand de la 36,80 euro lunar si "Vinurile mele Premium cotidian", incepand de la 46,60 euro lunar.
 
Alte cutii cadou din domeniu oferite pe baza de abonament lunar in Franta sunt:
- Le Petit Ballon (2 sticle de vin selectionate de Jean-Michel Leduc, fost campion mondial al somelierilor; pret incepand de la 19,90 euro).
- Trois Fois Vin (2 sau 3 sticle de vin, insotite de sfaturi pentru acordarea armonioasa a mancarurilor si vinurilor; pret incepand de la 19,90 euro).
- Vinattendu (1 sau 3 sticle de vin de exceptie specifice unei anumite regiuni; pret incepand de la 14 euro).
- Barrel Collection (3 sticle de bauturi spiritoase, insotite de o revista si de retete de cocktailuri; pret incepand de la 25 de euro).
 


Tags: bauturi alcooliceabonamentberevinspirtoasefranta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Tesla scade pe bursa. Investitorii nu se lasa convinsi de planul lui Musk

de Bianca Tila
25 Ian 2024
Actiunile producatorului auto scad cu peste 7% in tranzactiile premarket. Elon Musk crede intr-o crestere majore, sub forma unei masini noi low-cost,...

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

Regulile privind concurenta au fost schimbate. Acum firmele pot face intelegeri

de Idei de afaceri
21 Mar 2022
Uniunea Europeana (UE) a decis ca regulile privind concurenta trebuie schimbate temporar. Razboiul pornit de Rusia in Ucraina a dezechilibrat pietele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]