Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale - Foot Petals, talonetele comfortabile pentru incaltaminte

de Matei Antonescu 31 Iul. 2011 8622
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2001, Tina Aldatz si-a pierdut locul de munca in cadrul unei firme si a inceput sa isi construiasca un drum in antreprenoriat. Se gandise de mult sa proiecteze talonete pentru incaltaminte care sa ofere comfort in miscare. Si-a dat si un termen limita pentru reusita acestui proiect, 6 luni, dupa care avea sa se reconcentreze pe gasirea unui loc de munca, daca aceasta afacere nu avea sa dea roade.

Afacerea s-a dovedit un succes veritabil, insa nu a fost usor. Tina Aldatz nu detinea nici specializarea adecvata care sa o ajute sa isi proiecteze talonetele, nici capitalul necesar pentru a-si pune in practica ideile de afaceri.

Aldatz a fost motivata mai mult decat alte persoane implicate in proiectarea de talonete deoarece ea insasi suferea foarte mult de pe urma articolelor de incaltaminte, mai ales de pe urma pantofilor cu toc. In copilarie, Aldatz suferise arsuri la nivelul picioarelor si intelegea mai bine ca oricine ce inseamna sa nu te simti comfortabil cand porti o pereche de incaltaminte mai dificila.

Aldatz a fost ajutata de o prietena buna pentru a-si gasi un furnizor serios de material din care avea sa isi construiasca talonetele. Apoi, cu ajutorul lui Armando Dupont, si-a facut rost si de capitalul necesar de investitii, acesta devenindu-i partener dupa prezentarea proiectului de catre Aldatz.

Mai mult, tanara antreprenoare si-a facut rost si de servicii de advertising fara sa plateasca, cu ajutorul unei cunostinte din domeniul relatiilor publice, careia i-a oferit gazduire in apartamentul sau in schimbul publicitatii.

Astazi, compania ei se bucura de un succes teribil si persoane de pretutindeni comanda talonetele special confectionate pentru diverse afectiuni ale picioarelor. Aldatz a constientizat necesitatea de a se instrui pentru a oferi cele mai viabile produse, a urmat cursuri si a obtinut certificari ca expert in probleme ale picioarelor si in modificarea incaltamintei.

In prezent, compania se dezvolta pentru a comercializa o gama variata de produse, de la kit-uri de pedicura, la sosete si dresuri. Aldatz vrea sa acopere intreaga varietate de produse care sa se adreseze mentinerii picioarelor sanatoase si frumoase.




Tags: tina aldatzfoot petalsafaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]