Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale - Stroller Strides si fitness-ul pentru mame si bebelusi

de Ilinca Dobrescu 30 Iul. 2011 6139
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o afacere originala, o idee noua pentru vremea cand a fost lansata afacerea. Stroller Strides ofera exercitii de grup pentru mame si bebelusii lor. Fondatoarea companiei si cea care a venit cu ideea castigatoare, Lisa Druxman, si-a facut un renume in industria fitness-ului si a solutiilor pentru parinti ocupati. Afacerea se bucura de un mare succes si ofera profituri excelente in schimbul serviciilor de calitate oferite clientelor.

Dupa nasterea fiului ei, in 2001, Lisa Druxman a decis sa ramana acasa sa isi creasca copilul pe cont propriu. In acest sens, a respins ideea de a se intoarce la locul ei de munca, un club de sport unde ocupa pozitia de manager general.

Curand, Lisa Druxman a inceput sa realizeze ca are nevoie de un job part-time, si in timpul conducerii activitatii sale profesionale sa isi aiba si copilul sub supraveghere, sa nu il neglijeze nici o secunda si pe deasupra, sa se mentina si in forma.

Fosta instructoare de fitness si-a inceput afacerea cu o mana de cliente din cadrul cartierului in care locuia si ofera exercitii de grup pentru mame si bebelusii acestoare.

Prin marketing-ul „din-gura-in-gura” si prin reclamele tv difuzate local, a reusit sa aduca 40 de persoane pentru cursurile ei in a doua locatie deschisa, in San Diego. Lisa Druxman afirma ca atunci a realizat ca a dat de o oportunitate mare de a se afirma in mediul business.

Cursurile Stroller Strides au o lungime de 4 ore si sunt predate de instructori certificati. Cursurile combina alergatul la pas incet, exercitiile de fitness si jocurile distractive pentru copii. Copiii sunt in continuare prioritatea numarul unu al cursurilor si grija pentru cei mici se afla in centrul companiei. Mamele inventeaza jocuri distractive alaturi de instructori, cantece amuzante si cele care au bebelusi mai dificili primesc o sedinta gratuita pentru a recupera orele pierdute cand trebuie sa se retraga inainte de finalul cursurilor.

Lisa Druxman a reusit sa isi dezvolte afacerea la un asemenea nivel incat si-a transformat-o in franciza, cu peste 1200 de locatii in 44 de tari. Caruturile de tip Stroller Strides se gasesc si in magazine si Lisa Druxman si-a publicat si o carte despre ingrijirea copiilor.




Tags: stroller strideslisa druxmanafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]