Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai cunoscut medic din lume - Dr. OZ - pentru prima data in Romania

de Idei de afaceri 18 Mai. 2016 7481
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dr. OZ va fi prezent pentru prima data in Romania pe 25 Mai 2016, la Sala Palatului, la un seminar unde sunteti invitati sa participati si sa puneti intrebari.

Practicile simple prin care dr. OZ atrage atentia asupra conexiunii puternice dintre minte si trup, aducerea in atentia publicului a medicinii alternative la care se adauga farmecul si energia debordanta i-au adus faima in cel mai scurt timp.

Dr. OZ este un chirurg cardiologic, absolvent al Universitatii Harvard, specializat in interventii minim invasive, transplant de cord si operatii pe cord, ce conduce si profeseaza la Institutul Cardiovascular si de Medicina Complementara de pe langa Spitalul New York Prezbiterian.

In SUA si in plan international, este cunoscut datorita emisiunii lui, "The Dr. OZ Show", prin care a educat o lume intreaga cu sfaturi pentru o sanatate mai buna si modalitati de preventie si tratament mai bune pentru cele mai intalnite boli.

Evenimentul va fi moderat de catre Dragos Bucurenci, unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani.

In cadrul evenimentului doctor OZ va vorbi despre preventia multora dintre bolile specifice acestui deceniu si nu numai, despre modalitati de hidratare si detoxifiere corecte pentru organismul nostru, va vorbi despre hipertensiune, boli pulmonare, diabet, hepatita, boli cardiovasculare etc.

Totodata ne va incanta cu cateva dintre demonstratiile sale practice in care ne prezinta ce putem face singuri pentru a fi mai sanatosi.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: dr ozozmedicseminar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

CDR: Guvernul nu-si respecta promisiunea de a NU introduce taxe si impozite fara consultare

de Ideideafaceri.ro
08 Aug 2019
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei arata ca Guvernul tarii nu respecta promisiunile facute la investire si introduce taxe si impozite fara o...

Povestea antreprenorului care are o afacere cu apa minerala medicinala

de Alina Constantinescu
26 Oct 2016
Silviu Manole a inceput acum cativa ani o afacere cu ape minerale medicinale care au in compozitie fibre extrase din radacini de cicoare. Apa...

SoCloz apropie comertul fizic de Internet

de Marian Curelaru
14 Apr 2014
Creat in 2010, SoCloz.com propune comerciantilor claasici (in format fizic) sa-si afiseze stocurile pe Internet in scopul cresterii numarului de...

Tiffany Krumins si dispensoarele amuzante de medicamente pentru copii

de Matei Antonescu
05 Aug 2011
„AVA The Elephant” este produsul care a revolutionat foarte rapid fata neplacuta a necesitatii de a administra copiilor medicamente. Tiffany...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]