Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce mi-as face ferma apicola cu prima ocazie...

de Victor Oancea 13 Oct. 2013 3747
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru ca mierea este curata si un aliment viu! Zaharul este un aliment mort, lipsit de energie. Este un aliment pe care medicii si nutritionistii ne spun de foarte mult timp sa uitam cat mai rapid. Nu mai consumam decat atunci cand cumparam o ciocolata, cand cumparam un tort de ziua copiilor nostri.

Din ce in ce mai des cautam sa consumam miere, propolis, venin, pastura, capaceala, polen, laptisor de matca, faguri proaspeti si nu numai! Toate acestea sunt produse obtinute in mod natural din cadrul fermei apicole. Iar proprietarii de ferme apicole obtin profituri substantiale datorita faptului ca produsele acestea sunt la preturi avantajoase si cerute de din ce in ce mai multi romani convinsi de beneficiilor lor.

In mod natural, daca stai sa te gandesti la afacerile pe care ai vrea sa le incepi, te duci cu gandul la ferme ecologice, la ferme apicole, la cultivarea plantelor medicinale si la cresterea de pasari de curte. Ferma apicola este doar una dintre afacerile pe care vom miza din ce in ce mai mult in viitorul cel mai apropiat.

Iata cateva detalii oferite de Ion Baiasu, din comuna Pesceana (Valcea), cu privire la afacerea cu o ferma apicola:

“Sincer sa fiu, nu credeam ca o sa ma ocup vreodata cu cresterea albinelor. Dar acum trei ani si ceva a venit la mine fiul cel mare si mi-a spus ca ar fi bine sa ne apucam si noi de apicultura. Socrul lui avea stupi si mi-a explicat cum sta treaba. Cam cum se inmultesc, cum se extrage mierea, unde se duc albinele in timpul anului.

Am zis sa incercam si noi. Am citit cate ceva despre apicultura, am mai intrebat prietenii, dar cel mai mult am invatat singur. Acum avem 250 de stupi, doua masini si un pavilion pe care le folosim numai pentru mica noastra afacere.

Este si munca, dar oricum, satisfactia este enorma la un apicultor. Cand scoti 10-15 kilograme din niste rame pline te bucuri ca un copil. Nu ne-am imbogatit din vanzarea mierii, dar nici rau nu este. Munca ne este rasplatita, de cateva sute de milioane tot vindem intr-un an. Albinaritul este un mod excelent de a munci si de a-ti culege cu prisosinta roadele muncii.”

Mai multe detalii despre afacerile cu o ferma apicola aici>>>



Tags: apiculturaferma apicolaferma apicola afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]