Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De la hacker la antreprenor in domeniul jocurilor pe computer

de Andrioae Ruxandra 18 Apr. 2014 2439
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand propriul talent in computere te baga in necazuri la 14 ani pentru hacking, nu-ti ramane decat sa-ti spui ca vei astepta ziua in care vei reveni. Si a revenit peste zece ani, cand CIA l-a contactat pe James Kosta si i-a oferit un job. La 24 de ani facea milioane de dolari, el fiind un antreprenor in domeniul jocurilor pe computer.


In momentul in care judecatorul l-a achitat de pedeapsa celor 45 de ani de inchisoare, Kosta a decis sa faca ceva cu viata lui. Cum ceea ce stia cel mai bine era domeniul computerelor, el a lansat, in 2012, 3G Studios Inc., un joc pe computer care i-a adus 10,5 milioane de dolari intr-un an. Kosta crede ca disciplina l-a ajutat enorm sa isi stabileasca propriile teluri, iar acest lucru l-a invatat in timpul procesului sau, fiind acuzat de hacking. A mai avut o sansa, a fost trimis in armata. A ales Marina si, pe cand Kosta avea 20 de ani, proiectul in care Marina era implicata a fost trecut sub egida CIA.
 
James Kosta sustine ca a fi hacker inseamna sa patrunzi in viata privata a cuiva si sa stii ca poti face asta, ca poti afla povestile din spatele computerelor. 
Jocurile pe computer reprezinta suspensia neincrederii, intrucat a avea control intr-un joc poate aduce jucatorul fata in fata cu iluzia.
 
De la CIA, Kosta a ajuns la Microsoft. Indragostit de jocurile pe computer, el considera ca acestea ajuta oamenii sa-si spuna propriile povesti. Jocurile produse de compania 3G Studios Inc. promoveaza ideea ca inteligenta oamenilor reactioneaza la diversii stimuli care le sunt oferiti. 
Inteligenta are aceleasi cai de abordare, astfel ca jocurile pe computer sunt un mediu antrenant pentru mintea omului.
 
Prin joc, Kosta crede ca tinerii isi vor potoli setea de a iesi in evidenta prin mijloace distructive si ca isi vor putea imagina situatii prin care el insusi a trecut cand era foarte tanar.
 
3G Studios Inc. este o companie care are jocuri disponibile pe iPhone sau pe console. James Kosta impreuna cu alti 47 de angajati au reusit sa scoata un profit de 10,5 milioane de dolari in 2012. Compania lui Kosta a lansat jocuri in App Store, Facebook, My Space si Bebo.
 
Sursa: www.huffingtonpost.com


Tags: antreprenorhackerhackingjocuri computer

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Reteaua Uber a fost sparta de un hacker

de Bianca Tila
16 Sep 2022
Uber a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic. In urma dovezilor trimise de hacker, compania a luat masuri asupra retelei sale, potrivit News.ro....

Antreprenor roman: Retelele de hypermaketuri ne refuza listarea fara argumente

de Florin Amariei
05 Oct 2020
Un antreprenor roman care, printre altele, a creat brandul Cremola transmite un mesaj guvernantilor care poate fi in acelasi timp un semnal de alarma...

Antreprenor din Suceava, despre turismul din Bucovina in contextul pandemiei Covid-19: "Este un dezastru"

de Florin Amariei
24 Apr 2020
Raspandirea globala a SARS-CoV-2 a cauza nenumarate probleme pentru oameni de intreg Pamantul, insa unul dintre cele mai lovite sectoare este, fara...

Suedia: angajatii pot cere 6 luni de concediu pentru a deveni antreprenori

de Florin Amariei
23 Iul 2019
Suedia ofera o facilitate neobisnuita. Angajatii din aceasta tara au dreptul de a cere 6 luni de concediu pentru a deveni antreprenori. Statul nordic...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]