Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri originale - Lumanari pentru barbati ManCans

de Maria Nicutar 27 Iul. 2011 7491
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un antreprenor de doar 13 ani din Ohio s-a gandit sa isi creeze o afacere originala, cu lumanari destinate barbatilor. Acestea au arome puternice, tipic-barbatesti, diferite de aromele de fructe, vanilie si guma de mestecat intalnite in restul produselor. Hart Main, creatorul si fondatorul companiei Man Can se bucura de succes si profituri neasteptate datorita acestei idei de afaceri care vine cu ceva in plus fata de afacerile traditionale cu lumanari decorative.

Lumanarile sunt facute din vechi conserve se supa, umplute cu amestec clasic de ceara si arome puternice, preferate de barbati. Majoritatea conservelor sunt achizitionate de tanarul afacerist, curatate si apoi refolosite ca suporturi pentru lumanari. De asemenea, Hart a primit si numeroase donatii de conserve, pe care doar le stilizeaza, aplicandu-le emblema companiei.

Afacerea este condusa in bucataria casei unde antreprenorul locuieste. Aromele variaza de la mirosuri de sunca, foc de tabara, pipa bunicului, pizza, iarba proaspat taiata si pamant. Antreprenorul le comercializeaza prin intermediul website-ului personal lumanarile la preturi care variaza de la $9.50 si ajung la  sume de en-gros pentru cumparaturi mai mari de 20 de produse.

Lumanarile sunt distribuite in cadrul mai multor magazine din Ohio si din restul SUA, precum si pe website-ul sau. Tanarul afacerist isi roaga clientii sa aiba rabdare atunci cand comanda lumanarile, deoarece „acestea sunt inca fabricate la mine in bucatarie si eu trebuie, totusi, sa ma duc si la scoala in timpul zilei.”

Mai mult, tanarul doneaza toata supa continuta de conserve catre spitale, biserici, cantine si organizatii non-profit. Iata o idee de afaceri inovativa, verde (green business) si extrem de creativa. Investitiile sunt mici, efortul depus este minim si totul se recicleaza.

Afacerile cu lumanari handmade sunt foarte cautate in prezent si trebuie valorificate ca oportunitati de afaceri extrem de profitabile. Ele sunt modalitati simple de a ne introduce in lumea antreprenoriatului fara a ne asuma riscuri financiare mari si dupa cum am vazut deja, aceste afaceri pot fi conduse in timpul liber si de la domiciliul personal.

Conditia succesului este sa venim cu idei originale si o buna abilitate de a prezice nevoi si dorinte ale consumatorilor obisnuiti.




Tags: afaceriidei de afaceri originalelumanari handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]