Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Omul care a adus pe lume Windows

de Andrioae Ruxandra 24 Mai. 2014 2621
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti place sau nu, modestul tocilar Bill Gates este probabil unul dintre cei mai puternici si influenti antreprenori din istoria businessului. Inteligenta, organizarea, agerimea si ideea ca oamenii ar iubi computerele daca ar fi usor de folosit si accesibile au schimbat lumea. Chiar daca folosesti Windows sau Mac, conteaza faptul ca ai un computer si ca traiesti intr-o lume care este dependenta de computere si care isi poate urma aptitudinile antreprenoriale. Computerele au un impact enorm asupra epocii moderne, contribuind la umanitate.

 
 
Fie ca esti sau nu fanul lui Bill Gates, realitatea este ca traim intr-o noua era datorita fenomenului Windows si Microsoft. Pe langa succesul sau fenomenal, Gates a avut cateva caracteristici sigure care au contribuit la tendinta antreprenoriala si poti imita aceste atribute in propria ta maniera. El a avut o viziune, si-a imaginat o nevoie pe care oamenii n-o cerusera inca, si-a convins partenerii ca a avut dreptate si n-a renuntat pana cand nu si-a indeplinit visul.
 
Oricine poate aplica modelul lui Gates asupra proiectelor, hobby-urilor, intereselor si scopurilor sale, transformandu-se in surse de venit si in oportunitati de afaceri durabile. Sigur, el a avut timpul de partea sa, in sensul ca nu multi oameni au realizat ceea ce a inovat, dar talentul sau, un talent vorace, a determinat crearea unei piete ce a contribuit la succes. 
Multi oameni au idei bune pentru perioade scurte de timp, nu le exploateaza si le dau uitarii. Lectia pe care o poti invata de la Bill Gates este aceea ca daca ai idei bune si viziune, trebuie sa le incerci si sa le pui in practica, pentru ca nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat.
 
Fie ca planuiesti sa iti deschizi un magazin de benzi desenate sau ai creat designul unei aplicatii care va schimba lumea, trebuie sa iti traiesti visul si viziunea cu tot ceea ce ai.
Obstacolele vor veni pe parcurs si iti vor bloca progresul, oamenii te vor impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti. Cativa oameni stapanesc lumea prin simplul fapt ca sunt pasivi. Daca vrei sa reusesti, trebuie sa poti vedea dincolo de bariere, indoieli si obstacole si sa mergi mai departe.
 
Nu exista idee pe care sa n-o poti pune in practica, niciun vis nu este imposibil de atins si niciun plan nu este prea dificil de urmarit. Antreprenorilor intelepti nu le pasa de parerile altora si nu sunt adeptii procedurilor traditionale. Ideile si planurile tale poate nu te vor duce pe culmile succesului ca in cazul lui Bill Gates, dar iti pot aduce succesul in propria ta viziune, pastrandu-ti o nisa care este unica pentru tine si visurile tale.
 
Sursa: income.com
 


Tags: antreprenoriafaceri de succeswindowsmicrosoftbill gatessfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Microsoft: Mai multe functii bazate pe AI pentru suita office a companiei

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Microsoft anunta noi functii bazate pe AI pentru programele din suita de birou Microsoft 365 si promite eliminarea "corvoadelor". Aplicatiile vor...

O noua lovitura in sectorul tehnologic. Microsoft concediaza

de Bianca Tila
19 Ian 2023
Microsoft si-a anuntat intentia de a concedia aproximativ 10.000 de angajati pana la finalul lunii martie. In acest sens, compania da o noua lovitura...

Microsoft va creste preturile la Xbox

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Jocurile noi pentru Xbox Series X si Xbox Series S vor fi mai scumpe de anul viitor. Microsft are in plan cresterea preturilor de anul viitor. In...

Microsoft: Romania sa ofere acces la profesiile de viitor si noile tehnologii

de Florin Amariei
29 Iun 2021
Specialistii Microsoft din tara noastra spun intr-un document ca Romania ar trebui sa ofere un acces mai bun la profesiile de viitor si noile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]