Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti castiga 3,5 milioane de dolari intr-un an daca vinzi bilete pentru evenimente

de Andrioae Ruxandra 13 Iun. 2014 3763
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ziua in care Eddie Perez si-a lansat afacerea prin vanzarea de bilete cu reducere in cadrul atractiei turistice numite Orlando, a epuizat stocurile. "Am stiut ca am de castigat", a spus Perez. "Am luat decizia corecta cand am vrut sa incep propria mea afacere cu bilete".

 
Perez a cumparat si a vandut bilete in cadrul evenimentelor timp de ani buni, dar pe la mijlocul anilor 2000 a decis sa isi creeze o afacere full time. 
 
El a deschis Sun Tours Orlando in zona frecventata cel mai des de turisti si a scos 50.000 de dolari din buzunarele celor care voiau sa intre in parcul de distractii.
"La sfarsitul zilei vandusem majoritatea biletelor. In dimineata urmatoare am strans fiecare cent si m-am dus sa cumpar din nou bilete", a spus Perez. 
 
El a platit furnizorilor de bilete banii cuveniti, iar acum afacerea sa are vanzari de peste 2,5 milioane de dolari. Perez face rost de bilete de la un kiosk din cadrul Orlando’s Welcome Center. Compania angajeaza personal full time si part time.
 
Perez sustine ca a reusit sa se mentina in industria vanzarii biletelor mergand pe principiul unei filosofii simple de afacere: scoate mai putin profit per bilet si vinde cat mai multe. 
"Ma bazez pe valoarea scazuta a unui bilet, apoi astept sa vad cum creste cifra afacerii", a afirmat acesta. 
El plateste 118 dolari pe un bilet valabil doua zile destinat unei activitati anume din parc, ca apoi sa-l vanda cu 130 de dolari. Competitorii nu fac fata.
"Le spun clientilor mei: daca gasesti un pret mai ieftin, o sa-l intrec", a spus el. 
 
Pe langa lucrurile legate de turism - Disney World, Sea World si Universal Studios - Perez vinde bilete si la Busch Garden, Arabian Nights, Medieval Times si Cirque du Soleil. El se ocupa si de inregistrarea la hotel a turistilor, de aranjarea transportului pentru acestia si tururi la Kennedy Space Center si la Florida Keys.
 
Perez are o baza solida de clienti - turisti din afara SUA - majoritatea fiind din America de Sud, Puerto Rico si Caraibe. 
 
Perez vinde si pe internet, dar afirma ca afacerea lui se bazeaza mai mult pe legaturi cu oamenii si pe recomandari. 
"Odata ce oamenii ma cunosc, nu vor cumpara de la altcinva si vor spune si familiilor si prietenilor", sustine acesta. 
El s-a invartit prin industria biletelor ani intregi inainte sa intre in afacere. 
 
Perez a comandat 100 de bilete de pe Craiglist si le-a vandut pe e-Bay turistilor. Cateva dintre bilete le-a vandut si unor turisti din Puerto Rico la un pret redus. Acesta s-a gandit la ideea unei afaceri si a realizat ca este o mare implicare. 
"Mi-am dat seama ca voi avea o multime de bilete pe mainile mele in fiecare zi pentru fiecare zi a anului", a spus el. A stiut ca nu putea depinde de Craiglist si de e-Bay si a descoperit un mod de a aduce si mai mult profit. 
 
Perez a obtinut o licenta in cadrul City of Orlando si a primit un permis de la Departamentul de Venituri pentru a-si ridica taxele. A inchiriat un spatiu de birouri pentru 500 de dolari pe luna la Orlando’s Welcome Center si a cumparat bilete de aproape 50.000 de dolari. Perez nu s-a panicat niciodata cand a ramas fara bilete. Potrivit acestuia, "genul asta de afacere nu are niciun risc". 
 
Perez si-a extins afacerea, incet-incet. Printr-un contract cu un hotel din zona Disney, acesta si-a deschis o cabina cu bilete chiar langa departamentul destinat clientilor. Deloc surprinzator, Perez are contracte solide in restaurante si in industria sa. Pe langa beneficii, Perez dispune si de un cupon de reducere si oferte speciale care iau ochii clientilor.
 
In viitor, Perez crede ca firna sa are un potential de crestere nelimitat. 
"Din ce in ce mai multi oameni din jurul lumii sosesc aici ,iar eu am intotdeauna o multime de bilete sa le vand", a mai spus el. Foloseste internetul pentru marketing, dar, conform spuselor sale, o mare parte din afacerea lui este generata de publicitatea curata venita din partea fanilor.
 
Sursa: www.sbomag.com
 


Tags: afaceristart in afaceriidei de afacerioportunitati de afaceribilete evenimente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]