Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea antreprenorului care are o afacere cu apa minerala medicinala

de Alina Constantinescu 26 Oct. 2016 9332
4.11 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Silviu Manole a inceput acum cativa ani o afacere cu ape minerale medicinale care au in compozitie fibre extrase din radacini de cicoare. Apa minerala medicinala este recomandata in special persoanelor cu intoleranta la gluten dar si celor care urmeaza un stil de viata sanatos.

In 2014, Silviu Manole a lansat pe piata, in premiera europeana, apa minerala de ce contine fibre aglutenice extrase din radacina de cicoare.

Dupa doi ani de cercetari, finalizate cu brevet de inventie, Silviu Manole, general manager la Wega Invest din judetul Covasna, a scos pe piata apa minerala medicinala Valcele. Bogata in magneziu si fier, este recomandata pentru numeroase boli si afectiuni: indigestii, astenii, stari de somnolenta sau apatie, colite si enterocolite, osteoporoza, astm si bronsitelor cronice, spasmofilie, afectiunilor psihice la copii, cancer, psoriazis, scleroza in placi, leucemie.

''Nu are adaosuri si nici imbunatatiri. E imbuteliata asa cum vine din pamant, fara nicio interventie, fara a scoate sau a introduce ceva. Apa ajunge la consumator asa cum a fost facuta si echilibrata in cel mai performant laborator pe care il cunosc — natura. (...) Sunt o sumedenie de specialisti care spun ca apa structurata la pulsul Pamantului, la 7,85 Hertz, este compatibila energetic cu organismul uman, in timp ce apa destructurata molecular, batuta cu pompele, tratata, supusa la presiuni mari, pierde din calitatea si energia pe care ar trebui sa o aduca organismului'', a declarat pentru Agerpres Silviu Manole, patronul societatii Wega Invest.

De asemenea, este foarte importanta starea de spirit a persoanelor care imbuteliaza apa.

''In general avem grija ca acei oameni care lucreaza la imbutelierea apei sa aiba tot timpul un confort psihic si spiritual pozitiv, pentru ca apa interactioneaza foarte mult cu oamenii in apropierea carora se afla si orice sentiment negativ generat de om influenteaza structurarea moleculara a apei in sens pozitiv sau negativ si atunci ar fi incorect sa le dam oamenilor care dau bani pe produsul nostru o apa minerala cu influente energetice negative'', a mai spus Silviu Manole.

In prezent acest produs este comercializat doar in municipiul Sfantu Gheorghe, in cantitati foarte mici, deoarece firma are o capacitate de productie limitata. Apa este imbuteliata manual dooarece astfel se pastreaza structura moleculara a apei. Nu se folosesc pompe, motoare, tocmai pentru a nu deprecia compozitia acesteia.

Avand in vedere potentialul economic al acestei ape minerale, unica in Europa, omul de afaceri are intentia de a infiinta o unitate noua de productie.

Sursa: Agerpres


Tags: afacere cu apa mineralaapa de valceleapa minerala medicinalaape minerale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.11 din 5 - 9 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]