Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul site din Romania unde poti fi designerul propriilor tai pantofi

de Ilinca Dobrescu 26 Iul. 2011 4597
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata una dintre cele mai originale idei de afaceri pe care le intalnim in premier la noi in tara. Site-ul se numeste designedbyyou.ro si se adreseaza femeilor creative care au o pasiune pentru moda si design, incluzand o aplicatie unde orice poate sa isi creeze perechea ideala de pantofi dupa bunul plac.

“Noi nu venim sa lansam noi tendinte in moda ci ne dorim ca lumea sa vada ca a purta ceva ce ti se potriveste, ce este aproape de sufletul tau iti aduce mult mai multa bucurie decat a urmari niste sabloane.” declara Raluca Velcu.

Brandul Designed by you s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata ceva nou si diferit si doreste a schimba modul in care femeile fac cumparaturi. Experienta de a-ti crea singur pantofii este una foarte personala si incitanta si are ca scop sa aduca culoare in viata femeilor, sa le ajute sa-si exprime personalitatea, purtand lucruri cu suflet, create de ele pentru ele.

Acest proiect a fost dezvoltat de 2 tineri antreprenori, Raluca si Florian Velcu, si este unul 100% romanesc. Ideea i-a apartinut Ralucai Velcu si a venit ca o urmare fireasca a pasiunii ei pentru design. In tot acest timp, Florian s-a ocupat de detaliile organizatorice si manageriale.

Pregatirea afacerii a fost una extrem de complexa, durand aproape un an. Amandoi cred cu tarie in oportunitatile si dezvoltarea on-line-ului romanesc, ceea ce i-a si determinat sa lanseze acest business doar on-line.

Colectia de incaltaminte include milioane de posibile combinatii pornind de la balerini si pana la pantofi cu toc de 10 cm, iar materialele folosite sunt in permanenta schimbate astfel incat utilizatorii sa gasesca intotdeauna ceva nou. La acestea se adauga colectia de genti si alte accesorii personalizate pentru ca fiecare sa isi poata crea o tinuta completa.

Toate produsele sunt hand-made, de calitate superioara, realizate numai din piele naturala. Pretul unei perechi de pantofi este 290 ron indiferent de modelul creat iar al unei genti variaza intre 220 si 400 ron.

Originalitatea si inovatia in afaceri este cheia succesului in afacerile din prezent si din viitor. Doar acele afaceri care vor anticipa corect nevoi si dorinte ale clientilor, vor realiza profituri care sa ii propulseze spre succes veritabil.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro




Tags: designed by youafaceriidei de afaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]