Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Starbucks deschide primul magazin de sucuri naturale, Evolution Fresh!

de Adela Simonescu 20 Mar. 2012 3728
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Starbucks are planuri mari si spera sa intre pe piata alimentatiei sanatoase, naturale, o industrie evaluata la cca 50 de miliarde de dolari.

Primul bar de sucuri naturale este numit Evolution Fresh si este deschid in Bellevue, Washington. Prin intermediul magazinului se vor comercializa sucuri din fructe si legume proaspete, salate si supe. De asemenea, se are in vedere si proiectarea unui meniu care sa includa optiuni vegane si vegetariene.

Toate produsele sunt preparate fara conservanti, coloranti sau alti aditivi artificiali. Sucurile sunt amestecate in combinatii care sa prezinta beneficii pentru sanatatea clientilor.

Starbucks este cel mai mare lant de cafenele din lume. Compania a achizitionat Evolution Fresh in 2011, pentru suma de 30 de milioane de euro. Howard Schultz, directorul executiv al Starbucks a afirmat ca Evolution Frewsh avea un nivel de vanzari anule de un milion de dolari pe unitate.

Mai mult, se pare ca industria alimentatiei sanatoase, vegane si vegetariene prinde din ce in ce mai mult interes in randul marilor afaceristi. Din ce in ce mai multi consumatori se afirma ca vegani sau vegetarieni si multi alti consumatori incearca sa reduca nivelul carnii la minimum.

Analistii afirma ca piata magazinelor de sucuri naturale este una mai competitiva decart a cafenelelor si ca oportunitatile de dezvoltare sunt numeroase in acest sector.

"Consumatorii nostri cauta sa detina un stil de viata mai sanatos", afirma Jeff Hansberry, presedintele Starbucks Channel Development. Acesta mai noteaza ca nutritia nu mai este un moft, ci este un trend stabil.


Tags: sucuri naturaleevolution freshstarbucksstarbucks sucuri naturalestarbucks evolution fresh

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Primul concept store Starbucks se deschide in Amsterdam

de Maria Nicutar
09 Mar 2012
Faimosul lant de cafenele Starbucks isi deschide primul concept store in Europa, in Amsterdam. Concept store-ul devine, astfel, cea mai mare unitate...

Ce inseamna astazi Starbucks?

de Ideideafaceri.ro
02 Oct 2011
O afacere de 5,3 miliarde de dolari, prezenta in 50 de tari, caracterizata prin cererea mare de cafea de calitate. La nivelul anului 2004, existau in...

Legenda Starbucks - O poveste de succes cu talc

de Ideideafaceri.ro
17 Iul 2011
Starbucks este un lant de cafanele cu sediul in Seattle, Washington, SUA. Starbucks reprezinta cel mai mare lant de cafenele din lume, cu peste...

Starbucks - Afacerea care ne aduce zambetul pe buze dimineata

de Maria Nicutar
25 Iun 2011
Jerry Baldwin, Zev Siegel si Gordon Bowker sunt fondatorii companiei, care, in prezent, detine cel mai mare lant de cafenele din intreaga lume....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]