Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tiffany Krumins si dispensoarele amuzante de medicamente pentru copii

de Matei Antonescu 05 Aug. 2011 3805
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

„AVA The Elephant” este produsul care a revolutionat foarte rapid fata neplacuta a necesitatii de a administra copiilor medicamente. Tiffany Krumins este cea care a venit cu aceasta idee excelenta si a inceput sa faca profituri dintr-o idee venita pe neasteptate. In prezent, elefantul AVA, dispensorul de medicamente este gasit in SUA si in Europa, in farmacii si magazine de specialitate pentru copii.

Femeia de afaceri a venit cu aceasta idee pe vremea cand lucra ca babysitter al unui copil care sufera de sindromul Down. Gibby avea mari dificultati in a accepta medicamentatia zilnica si Tiffany Krumins s-a inspirat dintr-o poveste asemanatoare pentru a veni cu o solutie. Printre multele lucruri pe care micul Gibby nu le accepta era si sa i se tunda parul.

Viitoarea antreprenoare a venit cu o idee excelenta. Cu ajutorul animalelor de plus, ea a reusit sa il convinga sa o lase sa ii tunda parul. Pe acelasi model, Tiffany Krumins s-a inspirat pentru a oferi o solutie pentru toti parintii care nu isi pot convinge copiii sa isi ia medicamentatia.

Krumins a cercetat domeniul si a aflat cu stupoare ca exista numeroase modalitati de a pacali copiii sa isi ia medicamentele, precum suzete, sticlute si recipiente speciale samd, insa nu exista nici un produs care sa rezolve problema principala, si anume frica.

Krumins s-a apucat de treaba si a si-a confectionat un produs dintr-o bucata de burete taiata in forma de elefant, cu un dispensor de medicamente si cu o carte postala muzicala, pentru finisare totala. Solutia a fost ideala si a functionat pentru Gibby.

De aici au inceput demersurile de patentare a acestei idei, de inregistrare si de demarare a afacerii. Proiectul nu a fost simplu pentru antreprenoare si a necesitat capital de investitii solid. Cu toate acestea, dupa eforturi mari, antreprenoarea se bucura de un succes formidabil, este aplaudata de parinti si bunici de pretutindeni si continua sa se implice in proiecte ce necesita dezvoltare.




Tags: antreprenoaretiffany kruminsdispensor de medicamente copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]