Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unreal Candy - razboiul impotriva obezitatii Americii

de Andrioae Ruxandra 19 Apr. 2014 2838
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2009, Nicky Bronner nu si-a mai gasit bomboanele pe care le primise de Halloween. Explicatia tatalui sau a fost ca bomboanele dauneaza organismului. Incercand sa-si contrazica tatal, Nicky, care avea 12 ani, s-a documentat si a aflat ingredientele novice pe care majoritatea dulciurilor sale preferate le contineau. Uleiurile hidrogenate, siropul de porumb, colorantii artificiali, aromele si dozele mari de zahar l-au convins pe Nicky ca dulciurile nu pot avea, de fapt, gust bun. Impreuna cu ajutorul tatalui sau, Michael, si al fratelui sau mai mare, Nicky a reusit sa obtina finantare pentru ideea care a multumit milioane de persoane care sufera de obezitate: Unreal Candy.

Pentru ca intregul experiment sa fie inceput ca la carte, cei doi copii impreuna cu tatal lor au cautat un expert in chimia alimentara. Copiii au gasit un astfel de expert la Universitatea Bristol, din Anglia, care i-a trimis tocmai in Spania, la Adam, care lucra ca master chef. Acesta din urma, auzind de ideea celor trei membri ai familiei Bronner, a calatorit special pentru a le da o mana de ajutor in gandirea si prepararea unor dulciuri “nedulci”. Stiind ca SUA este o tara care a adoptat un stil de viata nesanatos, promovand din plin fast-food-ul, master chef-ul Adam si-a adus echipa de bucatari pentru a darama aceasta idee americana de “junk food”.
 
Conform ideii lui Nicky Bronner, Unreal Candy a fost preparata din ingrediente naturale, cum ar fi caramel, alune si cacao. Indexul glicemic al dulciurilor Unreal a fost pus la punct, acestea continand fibre si proteine din mancarea sanatoasa.
Ideea familiei Bronner a fost ca Unreal Candy sa se vanda in intreaga lume, reunind si indemnand astfel persoanele care sufera de obezitate sa le guste, fara a le provoca daune in organism.
 
Unreal Candy a atras milioane de investitori din toata lumea, ridicand intrebarea: cum de un copil de 12 ani (atat avea Nicky la inceputul afacerii), impreuna cu tatal sau fara experienta in chimia alimentara si un chef, sa doboare mancarea “junk”, preferata americanilor?
Membrii familiei Bronner au reusit sa sustina afacerea cu zeci de milioane pentru inceput, intrucat era vorba despre principala tendinta alimentara: junk-food. Costurile afacerii nu puteau fi scazute, iar curand investitorii au dat iama cu diverse propuneri.
Michael Brennan sustinea ca este imposibil de dus un razboi cu industria junk-food, pentru ca aceasta este principalul meniu al SUA. Americanii vor alege daca sa manance dulciuri sanatoase si naturale sau meniuri incarcate cu uleiuri hidrogenate si coloranti.
 
Imediat dupa lansarea pe piata, produsul familiei Brennan a fost epuizat din hypermarket-uri, iar scopul cel mai inalt al unui antreprenor este sa astepte ca afacerea sa se epuizeze spre nevoia celorlalti, iar profitul sa vina fara sa se opreasca.
 
Sursa: www.huffingtonpost.com 


Tags: idei de afaceridulciurijunk foodunreal candymancare sanatoasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri de succes care au inceput ca proiect part-time

de Florin Amariei
28 Oct 2019
Sa pornesti o afacere part-time este una dintre dorintele multor romani care nu vor sa renunte la siguranta oferita de un loc de munca bun, unde...

3 idei de afaceri romanesti au fost premiate de Total

de Florin Amariei
03 Apr 2019
Startupperul anului si-a ales castigatorii in Romania. Cele 3 idei de afaceri romanesti premiate vor beneficia de fonduri in valoare totala de 25.000...

Idei de afaceri acceptate in programul Innovation Labs

de Florin Amariei
04 Mar 2019
Innovation Labs a anuntat acceptarea a nu mai putin de 23 de idei de afaceri in accelerator. Iata care sunt acestea. In urma primei etape denumita...

Idei de afaceri pe care mizeaza cei din Occident

de Florin Amariei
12 Mar 2020
In anul 2020 totul pare a fi dominat de un avans tehnologic cat mai rapid si puternic sau de dezvoltarea inteligentei artificiale, insa sunt si alte...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]