Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu o crescatorie de fazani? De ce nu!

de Victor Oancea 09 Feb. 2012 7530
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu o crescatorie de fazani se pot dovedi afaceri profitabile, afaceri de succes in Romania, afaceri de viitor. Unul dintre marile avantaje ale unei crescatorii de fazani este ca nu imprima necesitati financiare uriase asupra celor care se decid sa isi pornesca astfel de afaceri.

Haideti sa vedem cateva aspecte esentiale legate de o crescatorie de fazani, ca afacere profitabila in Romania:

1. Afacerile se pot demara si cu resurse limitate. O crescatorie de fazani poate fi initiata si cu 500 de oua si cu un incubator, plus amenajarea spatiilor de crestere.

2. O crescatorie de fazani poate fi initiata si cu putine familii de fazani. O familie de fazani este compusa, in mod normal, din 3 femele si un mascul.

3. O necesitate in cazul unei crescatorii de fazani este cea a existentei unei hale pentru cresterea puilor. Acestia au nevoie de conditii optime pentru a se dezvolta in mod avantajos.

4. O crescatorie de fazani ar fi o afacere profitabila si datorita faptului ca fazanii nu sunt greu de intretinut. Odata ce au ajuns la maturitate, acestia rezista si in aer liber, chiar si in timpul iernii.

5. Hrana necesara pentru o crescatorie de fazani nu este greu de procurat si nici scumpa. Fazanii se hranesc cu amestec de porumb, grau si alte ingrediente necesare dezvoltarii lor.

6. Cei care se orienteaza catre aceste afaceri isi pot oferi productia la exterior. Numerosi antreprenori care si-au demarat afaceri profitabile cu o crescatorie de fazani ajung sa isi ofere productia catre Italia, Germania, Franta, Elvetia, Spania si nu numai. Aici fazanii sunt achizitionati pentru carne sau pentru vanatoare.

7. Un al aspect demn de luat in calcul este cel al posibilitatii vanzarii oualor de fazani. Si acestea cunosc preturi ridicate pe piata interna sau pe cea externa.

Per total, exista numeroase avantaje pentru cei care doresc o crescatorie de fazani si costurile de start-up nu sunt unele imposibil de asigurat. Situatie pietei este foarte buna si mai ales la export, oportunitati de dezvoltare exista, profitul se arata destul de atragator.


Tags: crescatorie de fazanifazaniafaceri cu fazaniafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Colorate, parfumate, pictate - afaceri profitabile cu lumanari

de Marinache Horia Cristian
20 Aug 2015
E mai mult decat o moda. Colorate, parfumate, pictate. Toti le vor. Este vorba de lumanari si de cine le realizeaza (artizanal) intr-un laborator din...

Petreceri personalizate - afaceri profitabile din aniversarile celor mici

de Petre Aldea
22 Apr 2015
Pentru cei cu dare de mana se pot organiza petrecerile personalizate. Iata un model de petrecere personalizata organizata in Germania, oricand...

Afaceri profitabile spre care ne indreptam fara niciun fel de teama!

de Ilinca Dobrescu
10 Mar 2012
Ideile de afaceri in care sa investim si maine fara sa ne simtim supusi unor riscuri mari? Da, exista si sunt numeroase. Trebuie sa le identificam pe...

Ideile de afaceri profitabile vin din surse geniale de inspiratie!

de Ilinca Dobrescu
16 Feb 2012
Ideile de afaceri profitabile, geniale, excelente, miraculoase nu vin intotdeauna pe neasteptate, dimineata, la o cafea si o tigara. Nu ne trezim...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]