Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile spre care ne indreptam fara niciun fel de teama!

de Ilinca Dobrescu 10 Mar. 2012 6993
4.5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri in care sa investim si maine fara sa ne simtim supusi unor riscuri mari? Da, exista si sunt numeroase. Trebuie sa le identificam pe cele care aduc ceva nou, ideile de afaceri care fac o diferenta in viata audientelor tinta, ideile de afaceri care aduc beneficii CLARE, beneficii pe care nimeni nu le neglijeaza, niciodata si sub nicio forma.

Iata afacerile profitabile spre care ne orientam in 2012, afaceri de viitor sigur:


1. Afaceri cu sandvisuri - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile si de viitor. Sandvisurile sunt "hot" si foarte "hot". Nu mai vrem aceiasi burgeri soiosi si cartofii prajiti de rigoare si ne orientam catre sandvisurile care ne promit ca nu ne arunca 2 kg pe solduri la fiecare imbucatura.

Cei care detin capital suficient se pot orienta catre deschiderea unui shop de sandvisuri sanatoase. Cei cu bani putini se pot orienta catre afacerile profitabile de distributie de sandvisuri la sediul firmelor. Angajatii care trebuie sa fuga pe rupte ca sa aiba timp sa isi cumpere ceva de mancare de la coltul strazii vor fi beneficiari fericiti ai produselor dvs.

La fel se intampla si in cazul celor care sunt nevoiti sa rontaie covrigei si saleuri, in lipsa de alternative. In plus, sefii vor fi mai multi decat bucurosi ca angajatii lor nu trebuie sa mai paraseasca birourile pentru a-si procura pranzul.


2. Centru de activitati sportive pentru copii supraponderali - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile si de viitor. Copiii supraponderali reprezinta si ei o cota ridicata si in crestere clara. Alimentatia este de vina de multe ori si mai ales, si faptul ca parintii ii mai uita cateva ore pe zi in fata calculatoarelor.

Nu mai suntem obisnuiti sa ii scoatem in parc, la plimbari, nu mai suntem obisnuiti sa ii scoatem in spatele blocului la o partida de fotbal si acest lucru se vede. Cine are ochi sa citeasca trebuie sa dea atentie si acestei idei de afaceri in 2012, idee care se transforma in afacere profitabila si de viitor.

3. Centru de plasare de personal pentru ingrijirea persoanelor varstnice - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile si de viitor. Persoanele varstnice sunt multe si multe sunt neajutorate. Unele necesita servicii medicale specializate si unele necesita doar ajutor de baza la domiciliu. Aviz amatorilor! Discutam despre afaceri profitabile si cu bani putini. Aveti nevoie de un website al afacerii, website prin intermediul caruia sa va promovati serviciile de recrutare si plasare de personal.




Tags: idei de afaceri 2012idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabileafaceri de viitor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]