Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castiga 11.000 de dolari pe luna, oferind un serviciu inedit!

de Idei de afaceri 25 Iun. 2015 10372
4.12 din 26 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O tanara din SUA, a ajuns sa castige chiar si 11.000 de dolari pe luna, oferind un serviciu inedit. Redd Horrocks a renuntat la jobul pe care il avea, pentru a se dedica unei noi "pasiuni".

Totul a inceput in 2013. „Am navigat mai mult pe site pentru a vedea ce propuneri au oamenii si am vazut ca unele persoane ofereau servicii de voice-over”, a povestit ea.

„Cum mai facusem din cand in cand asta pentru diverse companii care produc audio-book-uri, am decis sa ma inscriu si eu”, a adaugat ea.

La inceput, tanara cerea cinci dolari pentru 125 de cuvinte. In prima saptamana nu a primit decat o comanda, insa nu s-a descurajat.

Asadar, in urmatoarea perioada a ajuns sa castige intre 300 si 600 de dolari pe luna, iar in vara aceluiasi an venitul sau a crescut pana la 1.000 de dolari.

Fiecare zi este diferita”, a povestit ea. „Se poate sa am proiecte mici sau se poate sa fie nevoie sa inregistrez proiecte de 20.000 de cuvinte si sa interactionez cu oameni din intreaga lume.

Pot sa imi aleg daca ma apuc tarziu de treaba sau daca incep sa lucrez cu putin timp inainte de deadline.

Daca vreau, spre exemplu, sa ies la cina cu prietenii, fac repede ce am de facut si apoi sunt libera sa ies”, a adaugat tanara.
Sursa: www.gandul.info/


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafaceriafacere inedita

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.12 din 5 - 26 voturi.

Articole conexe

Google face noi concedieri

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Google a concediat 28 de angajati care au blocat, timp de 10 ore, birourile unor manageri ai companiei din New York si Sunnyvale, California. In...

H&M obtine rezultate excelente la bursa

de Bianca Tila
27 Mar 2024
Actiunile H&M au crescut puternic, cu 14% doar in pimele ore ale tranzactiilor de astazi. Compania a reusit sa depaseasca semnificativ asteptarile...

Elon Musk vrea sa lanseze un nou serviciu

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Proprietarul X spune ca va lansa un serviciu de e-mail, la un moment dat. In ultima saptamana, in cadrul platformei sociale detinuta de Elon Musk...

Google: Functii de AI pe smartphone-urile Pixel

de Bianca Tila
29 Ian 2024
Smartphone-urile Pixel vor beneficia de cea mai noua functie de inteligenta artificiala dezvoltata de Google. Prezentarea oficiala a celor de la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]