Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

City Aquarium si afacerile cu acvarii si pesti exotici

de Matei Antonescu 31 Iul. 2011 6377
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Justin Muir este fondatorul si directorul executiv al companiei City Aquarium, care se ocupa cu proiectarea de acvarii personalizate, destinate celebritatilor si celor cu bani multi, persoane care prefera un acvariu cu pesti exotici in defavoarea unui perete impodobit cu tablouri. Acvariile ajung la preturi exorbitante, unele depasesc jumatate de milion de dolari. Pestii se taxeaza separat si mentenanta acvariului duce si ea la minim $1000 pe luna.

Muir si-a petrecut copilaria in Cohasset, pe coasta New England, unde isi ajuta tatal sa adune homari. Tatal sau conducea o afacere cu unelte de gradinarit. Muir si-a descoperit pasiunea pentru ocean si pentru micile creaturi care vietuiesc in el si si-a lasat visul sa creasca.

Muir a absolvit cursurile Universitatii Georgetown si a luat cursuri de acvacultura la Universitatea Hawaii. Apoi Muir si-a construit o ferma de tipari in Carolina de Sud. De aici au pornit ideile de afaceri cu acvarii si pesti exotici destinate persoanelor cu bugete solide.

Afacerile care vin cu produse si solutii destinate celebritatilor si celor mai bogati dintre bogati nu sunt simplu de demarat sau condus. Produsele si serviciile oferite trebuie sa isi merite pretul piperat si este nevoie de permanenta imbunatatire in aceste afaceri.

Muir este biolog marin de profesie si este avizat sa ofere cele mai bune servicii si sfaturi. De fiecare data cand un peste devine mai agitat sau nu se mai comporta normal, Muir trebuie sa se deplaseze in graba la fata locului pentru a avea grija de problemele cu care se confrunta clientii sai pretentiosi.

Muir ofera suport permanent catre clientii sau si acestui lucru i se datoreaza mare parte din succesul in afacerea sa. Poiectele sale includ un acvariu cu o pereche de caluti de mare, gemeni, un acvariu accesorizat de coral viu si alte acvarii imense pentru showroom-uri si alte celebritati.

Ideile de afaceri pornite din pura pasiune duc in majoritatea lor catre succes. Motivatia si determinarea cu care ne tratam oportunitatile care ne apar in cale ne decid profitul si stabilitatea in mediul afacerilor.




Tags: idei de afaceriafacericity aquariumjustin muir

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]