Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Competitia celor mai buni brutari

de Marilena Popescu 08 Mar. 2011 2623
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu ocazia expozitiei internationale GastroPan 2011 ce va avea loc la Targu-Mures in perioada 18-20 martie 2011, se va desfasura cea de-a treia editie a concursului "Etaleaza-ti aptitudinile", competitie in care se vor intrece cei mai buni brutari, cofetari si bucatari din tara si strainatate.

Noutatea concursului consta in acordarea unui premiu special  trofeul Painea nationala a Romaniei".


 
In Romania, traditia coacerii painii este una bogata si diversificata, iar influentele mai multor culturi si civilizatii au facut ca painea sa fie perceputa in mod diferit in mai multe regiuni. Calitatile pentru care consumatorii apreciaza fiecare sortiment de paine se bazeaza pe retete si metode de preparare variate. GastroPan va incerca sa le adune pe toate si, cu ajutorul unui juriu de specialitate, sa aleaga sortimentul ce va purta titlul de Painea nationala a Romaniei in 2011.
 
Conform organizatorului, aceasta este o categorie speciala a concursului Etaleaza-ti aptitudinile, la care sunt asteptati sa se inscrie brutarii sau brutariile care se pot mandri cu adevarat cu painea pe care o produc. Concurentilor nu li se va cere sa dezvaluie detalii secrete despre reteta sau metoda de fabricatie, trebuind doar sa prezinte produsul finit, alaturi de o mostra pentru degustare.

Aspectul, forma si gustul painii, dar si structura cojii si a miezului sau caracterul traditional si modul de prezentare a produsului vor fi criteriile dupa care juriul va decide caruia dintre sortimente ii va reveni titlul de Painea nationala a Romaniei in 2011.

Printre membrii juriului se numara personalitati marcante ale industriei de panificatie interne si internationale, precum presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor, Peter Becker.

 



Tags: gastro pan 2011targu murespainea nationala a romaniei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]