Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorie de iepuri - O afacere de demarat in 2013!

de Matei Antonescu 14 Iun. 2013 5090
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O crescatorie de iepuri poate fi o afacere care sa ne aduca profituri substantiale in 2013. La fel de bine, se poate ca banii sa ni-i extragem si din cresterea lipitorilor sau din cultivarea rapitei. Dar de ce ne intereseaza atat de mult sa ne infiintam o ferma de iepuri?

In primul rand, sa tinem cont de faptul ca iepurii sunt usor de crescut. Tehnologia de crestere a iepurilor este una deosebit de simpla si cu ajutorul sfaturilor si indrumarilor din partea specialistilor, putem sa ne asiguram ca acestia nu se vor imbolnavi si vor oferi productii mari de pui.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca avem mai multe optiuni in momentul in care ne decidem sa scoatem bani din cresterea iepurilor. Pe de o parte avem afaceri cu iepuri de carne si apoi avem si afaceri cu iepuri de companie.

Mai ales in perioada sarbatorilor pascale, iepurii se vand rapid si la preturi foarte avantajoase pentru toata lumea, si pentru crescatori si pentru parintii si bunicii care cauta un cadou perfect pentru cei mici.

Desigur, aici lucrurile incep sa se desprinda si sa urmeze directii clare. Avem diverse tipuri de rase care se preteaza pentru rezultatele pe care ni le impunem si avem tipologii diferite de crestere, conditii diferite, furaje diferite, furnizori si audiente-tinta diferite!

Asa se face ca unii romani se vor specializa pe cresterea iepurilor belgieni, altii pe cresterea iepurilor uriasi, altii pe cresterea iepurilor pentru blana, iepuri de carne, iepuri de casa samd.

Ca si pasi, discutam despre un nivel moderat de complexitate. Avem nevoie de echipamente, de furaj (implicit de teren arabil), de informatii specializate de care sa ne folosim pentru a-i creste si ingriji in mod corect, de  un stoc de inceput de iepuri reproducatori, de hrana si furnizori seriosi, de specialisti veterinari care sa ne ajute sa evitam aparitia bolilor, administratea optima a unei ferme de iepuri si nu numai!

Pentru cei interesati sa isi infiinteze o crescatorie de iepuri, iata si un ghid interesant care va ofera informatii utile >>>


Tags: crescatorie de iepuricresterea iepurilorferma de iepuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]