Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum micsoram riscurile in afaceri, in 5 idei viabile, dar care ne costa

de Maria Nicutar 17 Mar. 2012 3860
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Riscurile in afaceri sunt normale, sunt elemente care nu ar fi putut lipsi. Orice expert din mediul de afaceri ne spune ca ideile de afaceri vin cu o anumita doza de risc, cu o anumita doza de nesiguranta si lipsa a cunoasterii a ceea ce va urma. Este normal ca unele lucruri sa fie nepredictibile si sa ne lovim de obstacole si probleme pe care nu le-am prevazut.

Haideti sa vedem si care sunt cele 5 idei viabile prin intermediul carora micsoram riscurile in afaceri:

1. Un plan de rezerva (un  plan B). Orice plan de afaceri trebuie sa detina si sectiuni numeroase care sa va ajute sa puneti in practica rapid si cu eforturi minime, strategiile potrivite de criza, de urgenta.
Planul de afaceri ne ajuta sa previzionam riscuri si accidente posibile, probleme care se pot ivi si fiecare trebuie sa detina setul ei propriu de actiuni, in cazul in care se adevereste.

2. O echipa de profesionisti gata sa actioneze in caz de urgente. Profesionistii sunt cei care ne scapa de probleme si accidente. Angajatii sunt cei pe ai caror umeri apasa sarcini si responsabilitati majore, complexe, dificile, care par, uneori, imposibile. Aigurati-va, de la bun inceput, ca sunt motivati sa lucreze in contul afacerilor dvs cu toata sarguinta (oferiti-le salariile care sa le ofere impulsul de care au nevoie pentru a elibera niveluri inalte de performanta si eficienta) si in cazuri de urgente.

3. Un consultant care sa va controleze la fiecare pas si care sa va verifice deciziile. Consultantii se ... consulta cu noi. Ati ghicit. Ce inseamna sa te consulti cu cineva avizat sa iti ofere o parere, o opinie corecta? Inseamna sa treci o anumita decizie prin filtrele cuiva care a mai luat-o sau a mai vazut alti antreprenori luand-o. De aceea este vital sa detineti un consultant cu experienta in domeniul, nisa sau sub-nisa pe care va pozitionati dvs.

4. Asigurari multiple si un broker de asigurari alaturi de dvs. Brokerii de asigurari ne scot bani din buzunar pentru asigurari si, desigur, pentru comisionul lor. Desigur ca acest lucru este unul natural si desigur ca avem nevoie de ei pentru a ne ajuta sa customizam un plan de asigurari care sa ne acopere din toate partile, in mod fidel.

5. Un avocat bun care sa  se ocupe de toate aspectele legale ale afacerii dvs. Avocatii sunt alaturi de noi pentru a fi consultati cu referire la orice decizie doriti sa luati. Acestia ne spun cum actionam si cum ne asiguram ca nu depasim linia legii in niciun fel de circumstanta.

6. Un  relationist care sa apere reputatia si imaginea afacerii dvs la orice ora din zi! Relationistii sunt specializati in acest domeniu si majoritatea au facultati si studii superioare. Cei mai multi stiu cum sa procedeze pentru a pazi reputatia si imaginea afacerii dvs, reputati si imaginea dvs, in cele mai grele conditii si la fiecare secunda. Tot ei ne ajuta sa trecem peste momente de criza, peste scandaluri si conflicte, peste probleme care se pot ivi la orice pas.

Lista nu se opreste aici, ci va ofera doar un mic preview a ceea ce inseamna siguranta si precautie in afaceri si in punerea in practica a ideilor dvs de afaceri.


Tags: riscuri in afaceriidei de afaceriidei afacerireputatia afaceriiimaginea afaceriibroker de asigurarirelationist afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri de succes care au inceput ca proiect part-time

de Florin Amariei
28 Oct 2019
Sa pornesti o afacere part-time este una dintre dorintele multor romani care nu vor sa renunte la siguranta oferita de un loc de munca bun, unde...

3 idei de afaceri romanesti au fost premiate de Total

de Florin Amariei
03 Apr 2019
Startupperul anului si-a ales castigatorii in Romania. Cele 3 idei de afaceri romanesti premiate vor beneficia de fonduri in valoare totala de 25.000...

Idei de afaceri acceptate in programul Innovation Labs

de Florin Amariei
04 Mar 2019
Innovation Labs a anuntat acceptarea a nu mai putin de 23 de idei de afaceri in accelerator. Iata care sunt acestea. In urma primei etape denumita...

Idei de afaceri pe care mizeaza cei din Occident

de Florin Amariei
12 Mar 2020
In anul 2020 totul pare a fi dominat de un avans tehnologic cat mai rapid si puternic sau de dezvoltarea inteligentei artificiale, insa sunt si alte...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]