Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghidul care te invata cum sa faci bani din cresterea porcilor

de Matei Antonescu 28 Mai. 2013 4146
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa cresti porci nu este simplu! Stim si noi asta. Si noi avem gospodarii in mediul rural, unii chiar ferme in toata regula. Ce conteaza cel mai mult este sa intelegem ca si un magazin online reprezinta o afacere extrem de complexa, mai ales daca noi decidem sa nu o ajutam cu nimic pentru a se simplifica.

Si cam asta sta situatia si cand vine vorba despre ferma de porci. Situatia este dificila si afacerea este extrem de complexa, dar ce sa-i faci cand stii ca ai spirit de antreprenor si, mai presus de orice, ai spirit de fermier?

Va spunem noi ce puteti face in asemenea situatie! Puneti mana si dati frau liber acestui avant si acestei pasiuni. Si asta pentru ca din pasiune se nasc cele mai tari planuri antreprenoriale!

Si pentru cei cu adevarat pasionati de ideea de a detine o ferma, 3 idei de afaceri geniale si cu sanse extreme de profitabilitate sunt urmatoarele: Porci Asiatici, Porci Bazna, Porci Mangalita!

De ce ne-am orienta catre astfel de idei de afaceri? Sa luam in considerare, inainte de toate, ca cererea de pe piata pentru astfel de produse de origine animala este in continua crestere. In Europa, cererea este mai mare decat oferta!

Mai mult, nivelul competitional este unul redus sau moderat, de la specie, la specie.

De asemenea, sa tinem cont de faptul ca in tara noastra exista toate conditiile optime de crestere si de ingrijire a raselor de porci prezente in lucrarea de care va spuneam la inceputul acestui articol!

Ghidul Cresterea porcilor in sistem ecologic acopera toate punctele care va intereseaza. Aflati informatii referitoare la urmatoarele aspecte esentiale pentru bunul mers al acestei afaceri:

-alimentatia
-comportamentul
-problemele de sanatate
-conditiile ce trebuie asigurate.

De ce avem nevoie pentru a ne demara propriile afaceri cu porci ecologici? In primul rand, este nevoie de pasiune pentru domeniu si de deschidere catre acest tip de afacere. Nu toti suntem facuti sa crestem porci si sa detinem adevarate ferme de milioane de euro!

Apoi, ne trebuie si banii, desigur. Clar nu discutam despre un capital banesc infim, ci despre unul destul de bine pus la punct. Desigur, daca tinem cont de sfaturile celor cu experienta in domeniu, vom comite mai putine greseli in gestionarea banilor, in alocarea cheltuielilor si bugetelor.

Nu va mai spunem mai mult, ci doar va invitam sa consultati ghidul care va ofera informatii valoroase pentru ca dvs sa puteti sa va demarati afacerea ce va va imbogati cu adevarat!


Mult succes si afaceri profitabile!


Tags: porci ecologicicresterea porcilor in sistem ecologiccrestere porci ecologiciafaceri porci ecologici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]