Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Love Hate Tattoos - afacere cu arta japoneza

de Silviu Marian Banila 08 Dec. 2015 4656
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chris Garver detine studioul True Tattoo din California si tatueaza de la16 ani. Dincolo de influenta artistilor tatuatori din America, Chris Garver a calatorit in Japonia, unde a deprins arta tatuajelor japoneze.

Versatilitatea sa ca artist tatuator este demonstrata de usurinta cu care poate desena pe piele fie un trandafir mic, fie un tatuaj care sa acopere tot spatele, in acelasi stil unic. In acelasi timp, Chris este cunoscut pentru fabricarea si ajustarea aparatelor de tatuat de la celebrul salon de tatuaj Love Hate Tattoos.

Artistul a fost intervievat de un alt tatuator cunoscut, Jason Sweet. Iata Interviul!

Spune-mi povestea ta, din perspectiva unui artist.
Chris Garver: Mama a fost o artista, intotdeauna ma ajuta sa-mi schitez desenele. De Craciun, imi oferea creioane, carioci, blocuri de desen, ustensile de tot felul. M-a sustinut sa devin un artist, deoarece eram singurul care avea inclinatii spre arta dintre copiii ei.

Ce fel de arta practica mama ta?
Chris Garver: Pictura, desen, sculptura, printuri.

Esti autodidact sau ai pregatire profesionala?
Chris Garver: Sunt in mare parte autodidact, in ciuda pregatirii. Am avut in liceu trei ore de desen in fiecare zi. A urmat facultatea de arte, unde am stat doar 6 luni. Am avut un profesor foarte bun de pictura, care m-a ajutat mult.

De ce ai renuntat la scoala de arte?
Chris Garver: Nu era ceea ce ma asteptasem, nu mergeam la scoala doar ca sa obtin o diploma. Ma chinuiam sa devin un artist cunoscut si nu am gasit locul potrivit.
As fi dorit sa invat tehnicile de desen, dar nu se preda asa ceva acolo. M-au invatat in schimb cum sa vorbesc ore in sir despre valoarea artei mele si cum sa-i imbrobodesc pe ceilalti. Nu-mi doream
asta.

Cum ai decis sa devii artist tatuator?
Chris Garver: Mi-am facut primul tatuaj, apoi am hotarat ca vreau sa incerc si eu. Eram insa in faza imaginarului. Am considerat ca daca tot imi place sa ma tatuez, ce-ar fi sa-i tatuez si eu pe altii?

Ai lucrat ca ucenic pentru alti artisti?
Chris Garver: Sigur. Am castigat experienta lucrand cu Bud si Nancy Conte in Pittsburgh. Am realizat multe tatuaje simple, alb-negru, cu un singur ac, apoi color si tot asa. Aceasta perioada mi-a fost de mare folos in cariera mea.

Ce a urmat?
Chris Garver: M-am mutat in Florida, unde am lucrat pentru Lou Sciberras, la “Tattoos By Lou”. A fost o alta experienta grozava. Mi s-a oferit apoi un job in salonul “Three Tides Tattoo”, din Osaka, Japonia.

Cum a fost in Japonia?
Chris Garver: Am invatat multe lucruri despre tatuajele japoneze. Nu vroiam sa fiu doar un american care copiaza tatuaje nipone. Experienta Japoniei m-a inspirat. M-am indragostit de tara asta, era frumoasa. Am avut ocazia sa lucrez cu artisti mari, precum Chris Trevino, pe langa alti tatuatori japonezi de elita.

Consideri ca ai invatat cum sa tatuezi in stilul original japonez?
Chris Garver: Da, pot oferi autenticitate tatuajelor japoneze, nu sunt doar niste copii proaste americane.

Vorbeste-ne putin din perspectiva detinatorului de salon de tatuaj.
Chris Garver: Intr-adevar, detin True Tattoo in Hollywood, alaturi de Clay Decker. E greu. Calatoresc mult si sunt nevoit sa indeplinesc mai multe sarcini decat inainte. Sunt si casier, si manager, si tatuator.


Tags: afacereartaarta japonezatatuajetatoo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Reteaua Uber a fost sparta de un hacker

de Bianca Tila
16 Sep 2022
Uber a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic. In urma dovezilor trimise de hacker, compania a luat masuri asupra retelei sale, potrivit News.ro....

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

3 solutii practice pentru un apartament eco-friendly

de Idei de afaceri
01 Feb 2022
Un stil de viata sustenabil este caracterizat prin efectuarea unor schimbari concrete in rutina zilnica, cu scopul de a reduce consumul resurselor...

Afacere din Slatina, amendata cu 30.000 de lei pentru incalcarea regulilor din starea de alerta

de Florin Amariei
01 Iun 2020
O afacere din Slatina care are doua puncte de lucru a fost amendata cu 30.000 de lei pentru incalcarea regulilor din starea de alerta, dupa o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]