Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marijuana vs. Wall Street

de Andrioae Ruxandra 19 Apr. 2014 2538
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Functionar in domeniul banking-ului de peste zece ani, Derek Peterson a aflat in 2009 lucruri pe care nu le stia despre cresterea marijuanei... medicinale. Nu stia nici macar care este profitul, astfel incat a fost introdus in afacere de prietenul sau, Morgan Stanley. Peterson a fost impresionat de "dispensarul" de iarba a carui dimensiune atingea marimea unei cafenele Starbucks.


Faptul ca a lucrat in finante l-a ajutat enorm pe Peterson, caci, inainte de a se aventura in cresterea marijuanei medicinale, acesta a studiat industria, stiind ca se afla pe un teren complet strain. 
Peterson a investit in propria afacere, numita GrowOp Technology, care presupunea instalarea unor trailere hidroponice necesare cresterii marijuanei medicinale.
Nu s-a intors pe Wall Street, ci la micul sau dispensar de iarba. Peterson marturiseste ca a fost inspaimantat de ideea renuntarii la jobul de pe Wall Street pentru a se ocupa de marijuana. Iarba in sine nu l-a atras in afacerile ei de pe strazi, ci a fost atras mai mult de capacitatile acesteia de a alina durerea fizica. 
 
Dupa ce a ingrijit marijuana medicinala, Peterson s-a ocupat si de cannabis, fapt care l-a si ajutat cand a avut un accident la surfing. Crema de cannabis l-a vindecat.
 
Peterson nu intelege de ce legea il priveste cu ochi rai, el nu incurajeaza consumul de iarba, dar spune ca cine va fi tentat s-o fumeze, o va fuma, cu sau fara instructiunile lui medicale. Fostul functionar in banking a considerat ca Wall Street-ul nu este nici pe departe cel mai interesant domeniu din care poti face bani. Respectand legile, Peterson s-a ocupat de cresterea marijuanei si de vinderea trailerelor hidroponice care ajutau cresterea drogului.
Nelamurirea cea mai mare a fostului angajat la Wall Street era ca joburile cele mai faine si pline de beneficii sunt ingradite de lege. Considerat a fi un fel de Steve Jobs al marijuanei, Peterson a inceput sa studieze problema cresterii marijuanei studiind economia la scala, propunandu-si sa revolutioneze industria marijuanei.
 
Faptul ca marijuana reuseste sa captiveze un om din punct de vedere profesional este un lucru fain, pentru ca mereu va exista o afacere, o nisa la care nu s-a gandit nimeni niciodata. Si afacerea cu marijuana medicinala, sa recunoastem, este una la care nimeni nu s-ar fi gandit.
 
Sursa: www.huffingtonpost.com


Tags: afacerimarijuanawall streetmarijuana medicinalacrestere marijuana

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]