Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mibrandt Vineyards, afacere dezvoltata cu ajutorul informatiilor de la clienti

de Alexandra Popescu 23 Apr. 2014 2503
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Serile cu prietenii cand beti vin si petreceti pana dimineata se lasa, de cele mai multe ori, cu mahmureala a doua zi. Insa, vi s-a intamplat vreodata ca o astfel de seara sa va aduca o idee geniala care sa va ajute afacerea sa creasca? Iata ca la asta nu v-ati gandit! O astfel de seara le-a adus fratilor Butch si Jerry Mibrandt, initiatorii Mibrandt Vineyards, dorinta de a fi flexibili in ceea ce priveste produsele lor si sa investeasca in afacerea lor. Aceasta a condus la o crestere semnificativa.

Fratii Mibrandt au plantat prima lor cultura cu vita-de-vie in anul 1997, in Mattaw, Washington. Dupa 10 ani in care acestia au cultivat struguri pentru cele mai prestigioase etichete de vinuri din Washington, au decis sa isi creeze propria lor afacere. Nenumarate fabrici de vinuri, care au ajuns cu siguranta pe mesele multor oameni, au cumparat strugurii lor. Asa ca ei aveau expertiza de crestere, insa nu aveau facilitatile de imbuteliere pentru a produce din propria lor recolta. 
Cei doi frati provin dintr-un lung sir de fermieri; investitia in echipamente noi nu este ceva la care se pot uita cu usurinta. Insa, ei au decis sa cumpere o masina de imbuteliere, care a dus la lansarea propriei lor marci si, dupa cum vedeti, la mai mult de atat. 
 
Butch Mibrandt a vorbit cu unul dintre clientii cei mai mari de vinuri atunci cand a abordat noua operatiune de imbuteliere. Acesta i-a intrebat daca ar putea sa apeleze la una dintre imbutelierile lor, insa cei doi au raspuns ca facilitatile lor nu pot tine pasul.
Dupa ce Mibrandt a crescut, au decis sa adauge imbuteliere si pentru alte vinuri, ca parte din serviciile oferite de ei. Asa au vazut cum veniturile lor anuale au crescut cu 50%. Sticlele companiei au crescut la 400.000 pentru alte fabrici de vinuri, in comparatie cu 80.000 de sticle pentru propria lor marca. 
 
Flexibilitatea in afaceri incepe prin ascultarea nevoilor clientilor, astfel incat dorintele tale sa se potriveasca cu productia si capacitatile tale de productie. Cand vorbesti cu clientii tai, acestia iti vor oferi feed-back-ul si vei fi foarte bucuros cand vei vedea ca toate acele informatii si sfaturi iti vor ajuta afacerea sa creasca. Mai ales daca folosesti aceste sfaturi cu intelepciune. 
Nu este vorba intotdeauna despre produsele voastre, cat este vorba despre consumatori. Ei sunt cei care iti ajuta afacerea sa creasca, iar toate produsele si imbunatatirile trebuie sa fie facute in functie de ceea ce isi doresc ei, pentru a le fi mereu pe plac. Trebuie sa ii ascultati in tot ceea ce faceti, sa tineti cont ca ei sunt stapanii vostri in tot ceea ce produceti, iar ascultandu-i nu veti face decat sa cresteti, sa deveniti mai buni, iar produsele voastre sa devina din ce in ce mai calitative.


Tags: afacericlientivinvita-de-vie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Tesla scade pe bursa. Investitorii nu se lasa convinsi de planul lui Musk

de Bianca Tila
25 Ian 2024
Actiunile producatorului auto scad cu peste 7% in tranzactiile premarket. Elon Musk crede intr-o crestere majore, sub forma unei masini noi low-cost,...

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

Regulile privind concurenta au fost schimbate. Acum firmele pot face intelegeri

de Idei de afaceri
21 Mar 2022
Uniunea Europeana (UE) a decis ca regulile privind concurenta trebuie schimbate temporar. Razboiul pornit de Rusia in Ucraina a dezechilibrat pietele...

Cu ajutorul Dacia, Renault revine din nou pe profit

de Florin Amariei
21 Feb 2022
Renault a depasit asteptarile analistilor si a revenit pe profit, dupa ce era sa intre insolventa. Un ajutor de stat urias a salvat insa compania....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]