Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nimic nu se pierde, totul se transforma, in afacerea cu picturi decorative

de Marinache Paula 15 Ian. 2016 6247
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nimic nu se pierde, totul se transforma, in afacerea cu picturi decorative interioare, exterioare, rezidentiale, comerciale, monocrome sau color.

Numele dumneavoastra va incepe treptat sa capete o conotatie mai mult decat comerciala, caracterizata de respect si recunoastere.

Iata un exemplu semnificativ - Mona Caron!
Intrebare: Mona, ne poti spune cate ceva despre tine si activitatea ta artistica?

Ma numesc Mona Caron. Sunt pictor decorativ, artist muralist si ilustrator. Lucrarile mele sunt preponderent comerciale, mai ales in San Francisco; lucrarile de dimensiuni mici apar in reviste, carti si postere de arta. Sunt o persoana autodidacta.

Intrebare: Ai venit in San Francisco tocmai din Intragna, un sat mic situat in regiunea Ticino, Elvetia. Ce limitari intampina un artist muralist care activeaza intr-o zona mica, fie ea si superbul satuc elvetian?

Locul meu natal m-a inspirat mereu. Legatura cu natura si modul meu de reprezentare, aceste elemente sunt strans legate de Intragna; am inceput sa pictez mural datorita unei intamplari fericite.

Am fost abordata de un reprezentant al Asociatiei Biciclistilor din San Francisco. La inceput mi-a fost teama ca n-o sa reusesc sa pictez ceva atat de complex, dar am reusit.

Intrebare: Ai investit foarte mult timp in crearea unora dintre cele mai bune lucrari murale din oras. Dar aceste desene comerciale, promotionale, in esenta publice, sunt predispuse la distrugere, vandalism si rigorile vremii. Cum vezi aceasta fragilitate a artei?

Incerc sa fiu precauta, folosind pigmenti permanenti si straturi de protectie. Totusi, picturile murale nu sunt vesnice. Cand incep o lucrare, oamenii se asteapta sa ma vada acolo timp de cateva saptamani, care se transforma rapid in luni. Vandalismul nu poate fi combatut, este tot o manifestare de arta urbana.

Intrebare: Arta ta e foarte dinamica; acest mod de a trata lucrurile este strans legat de personalitatea ta sau de modul in care vezi lumea?

Nu stiu exact. Expresia personalitatii mele nu este un scop, ci un efect al muncii. Sunt un comunicator, spun povesti. Ati mentionat ca utilizez mai multe perspective. Infatisez viata asa cum este, dar din viziunea unei pasari, care vede totul de sus, ca o panorama.
Lucrarile mele murale tind sa pastreze o doza de inocenta, acea inocenta pe care o aveam cand eram copii. Vreau ca oamenii sa-si reaminteasca de copilarie.

Intrebare: Fiecare element din desenele tale murale este pictat cu o acuratete incredibila fata de reprezentarea fotorealistica. Cum reusesti?

Lucrarile nu beneficiaza mereu de acelasi nivel de acuratete. intr-adevar, urmaresc o cat mai mare acuratete, dar cred ca natura nu poate fi imbunatatita de om.



Tags: afacereafaceripicturapictura muralapicturi decorative

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]