Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri in 2014

de Ilinca Dobrescu 08 Ian. 2014 3364
4 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2014 va fi anul tau daca nu te temi sa iti asumi riscuri calculate. Va fi anul afaceristilor, asa cum a fost si 2013. A fost anul celor care au identificat oportunitati de afaceri potrivite si apoi le-au valorificat pentru profituri maxime.

Pentru 2014, va recomandam numeroase idei de afaceri, in agricultura ecologica, in domeniul transporturilor si distributiei, in online si nu numai.

Iata 3 idei de afaceri care va pot aduce profituri considerabile in 2014:

1. PR pentru afaceri ecologice. Afacerile "verzi" se inmultesc si devin din ce in ce mai profitabile. Din pacate, social responsability reprezinta un concept pe care trebuie sa il faci sa functioneze in avantajul tau prin intermediul unor strategii bine gandite. Nu toate afacerile ecologice vor rezista daca nu au alaturi agentii de PR si echipe de profesionisti gata sa lucreze impreuna.

2. Servicii de recrutare si plasare de personal pentru ingrijirea varstnicilor. Populatia tarii imbatraneste in ritm accelerat. Usor de inteles faptul ca nu toti copiii si nepotii pot alege azile particulare. Multi vor prefera sa aiba personal pregatit care sa le ofere parintilor si bunicilor lor asistenta. Un website de intermediere intre clienti si cei ce doresc sa isi ofere serviciile de ingrijire de persoane varstnice se poate dovedi o mina de aur.

3. Productie video. Pe partea de video nu mai avem nicio nelamurire si nici nu stam pe ganduri atunci cand trebuie sa decidem daca avem sau nu nevoie de aceasta componenta pentru a ne profitabiliza afacerile. Daca aveti de gand sa intrati in acest domeniu si sa va dezvoltati o afacere prospera in aceasta industrie, veti avea nevoie de o echipa de profesionisti, de prezenta online, de echipamente de calitate si de o echipa de marketeri care sa va ajute sa consolidati o baza de clienti fideli si cu potential de referali.

Mark Cuban: 12 reguli pentru start-up-uri!

3 strategii esentiale pentru rezultate superioare in afacerea ta in 2014!


Sa aveti succes si spor la afaceri profitabile!

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceri in 2014afaceri in 2014afaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]