Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 motive bune pentru care clientii nu cumpara de pe website-ul dvs

de Matei Antonescu 15 Aug. 2011 3109
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vanzarile online sunt in centrul atentiei in 2011 si nu numai. Viitorul cumparaturilor se afla in mediul online si este normal ca din ce in ce mai multi antreprenori sa isi demareze idei de afaceri care sa vizeze acest spatiu profitabil. De asemenea, din ce in ce mai multi oameni de afaceri isi muta proiectele si le extind aici, sperand sa isi rotunjeasca in mod avantajos profiturile. Cu toate acestea, un simplu website si produse de calitate nu sunt raspunsurile la problemele noastre.

Este nevoie de mai mult de atat pentru a ne bucura de niveluri mari ale vanzarilor produselor noastre si trebuie sa ne implicam activ din multiple directii pentru a ne determina vizitatorii sa apese pe butonul de comanda. Iata cateva motive din cauza carora clientii nu comanda produse de pe website-ul dvs:

1.    Clientii nu comanda intotdeauna de prima data cand va viziteaza website-ul. Aceasta este si frumusetea cumparaturilor online din punctul de vedere al consumatorilor. Ei au libertatea sa viziteze un magazin online oricand si de cate ori doresc pana sa isi comande produsele dorite si fara nici o urma de stanjeneala pot pleca cu mana goala.

Este nevoie de reamintirea celor care v-au vizitat magazinul, de invitatii la cumparaturi. Majoritatea magazinelor cauta prin diverse metode sa faca rost de adresa utilizatorilor si apoi, cu acordul expres al acestora, ii tin la curent cu diverse oferte care i-ar putea interesa.

2.    Clientii nu comanda nici atunci cand nu aveti mesaje de vanzare bine puse la punct, cu descriere completa, cu un design atragator.

3.    Clientii nu comanda nici atunci cand nu le oferiti siguranta ca tranzactiile se produc in conditii de maxima siguranta, ca nu le veti folosi adresele de e-mail in alte scopuri decat cele precizate, ca nu se poate dezvalui codul cartilor de credit, ca lucrati doar cu bani care ofera siguranta in virarea banilor samd.

4.    Clientii nu comanda de multe ori nici atunci cand nu oferiti variante multiple de plata si livrare. Multi prefera livrarea si plata prin posta si altii prefera plata in sistem de ramburs. Asigurati-va ca le puneti la dispozitie toate optiunile preferate.




Tags: vanzari onlineafaceri onlinemagazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]