Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 sfaturi pentru sefii cu adevarat memorabili!

de Adela Simonescu 08 Mai. 2013 2791
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sefii nostri nu sunt intotdeauna cei pe care ni-i dorim. Si adevarul este ca nici nu ar trebui. Sa ne imaginam un om care incearca sa multumeasca o intreaga echipa de oameni. Cu siguranta nu va reusi si mai mult decat sigur ca isi va pierde mintile incercand sa cucereasca o asemenea provocare!

Si totusi, la finalul zilei, exista sefi care nu au luat deciziile care iti convin pe deplin, dar au actionat in avantajul tau! Sunt oameni care te ajuta sa progresezi, chiar daca nu ai intotdeauna aceasta tinta in fata ochilor.

Haideti sa vedem, dincolo de aparente, care sunt sfaturile de care ar trebui orice sef sa tina cont, pentru a deveni un superior memorabil pentru subordonatii sai:

1. Trainuiti-va subordonatii in mod constant.
Se poate sa nu va permiteti sa alocati sume uriase de bani pentru ca angajatii dvs sa beneficieze de cele mai bune cursuri si seminarii, in cadrul celor mai prestigioase scoli si case de cultura, insa puteti sa le oferiti sfaturi si indrumari in mod constant. Puteti sa le oferiti, in loc de sticla de vin de Paste, o carte pe care si-o doresc sau de care sigur au nevoie pentru ascensiune in cadrul companiei.

2. Dati subordonatilor dvs sansa sa ... greseasca! Multi superiori cred ca orice greseala comisa reprezinta o pata neagra pentru un angajat. Adevarul este ca din greseli invatam mai rapid decat din victorii. Si mai mult, un angajat care a comis o greseala si caruia ii dam sansa sa invete in ea, este un angajat castigat, o persoana usor de loializat!

3. Protejati-va angajatii. Nimic nu se compara cu un sef care ia apararea subordonatilor sai. Fie ca este o sedinta si se discuta despre ultima greseala comisa de un angajat, fie ca exista o problema exterioara, fie ca exista un conflict intern, intotdeauna aparati-va, protejati-va oamenii!

4. Invatati sa aveti rabdare cu oamenii vostri, nu doar cu cei mai valorosi. Exista numerosi angajati valorosi care vor beneficia de tratament special atunci cand trec prin greutati, prin dificultati. Apare un deces in familie, un divort, o perioada de boala si unii angajati simt ca li se ingaduie mai mult decat ar fi sperat. Procedati asa cu toti angajatii dvs, indiferent de pozitia pe care acestia o ocupa si veti da un exemplu tuturor membrilor echipei dvs.

Mult succes si management de top!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: sefi memorabilisefi de topmanagementsfaturi management

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]