Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 tendinte pentru afaceri online de succes in 2016

de Idei de afaceri 24 Dec. 2015 4783
4.57 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un nou an inseamna, in primul rand, o noua atitudinea fata de publicul tinta. Avand in vedere preferintele tot mai selective ale audientei, este necesar ca brandurile sa ia in considerare noi perspective si sa-si revitalizeze mesajele. Atat greselile, cat si succesele pot fi imbunatatite in perioada care urmeaza, pentru ca intotdeauna este loc de mai bine.

Pentru a afla ce ai de facut pentru promovarea site-ului tau in 2016, trebuie sa tii cont de urmatoarele 4 tendinte, afirma specialistii de la www.iagency.ro:

1. Interactiunea cu publicul tinta din Social Media.

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca retelele sociale joaca un rol din ce in ce mai mare in pozitionarea unui brand pe piata, asa ca daca vrei sa fii acolo unde e toata lumea, aloca resurse speciale pentru acest segment.

Indiferent ca te conectezi cu clientii, ca distribui continut cu potential viral sau iti faci reclama la noile produse si servicii, social media este o modalitate excelenta de a-ti promova site-ul in 2016. Nu trebuie sa folosesti toate retelele sociale, ci sa le alegi pe cele care te aduc cel mai aproape de oamenii carora te adresezi.

2. Crearea de video-uri.

Din ce in ce mai multi oameni prefera sa vizualizeze un videoclip decat sa parcurga un text, atunci cand viziteaza un site, un blog sau intra pe Facebook.

Avand in vedere ca YouTube este cel de-al doilea motor de cautare din lume, dupa Google, cu mai mult de 3 miliarde de cautari pe luna, crearea de video-uri cu scop educativ sau distractiv, care sa-ti puna produsele si serviciile in valoare, devine un factor esential de promovare a site-ului in 2016.

3. Actualizarea listelor cu email-uri.

Aceasta tehnica de promovarea a sitelui in 2016 este obligatorie, deoarece este unul din cele mai eficiente instrumente de crestere a ratei de conversie.

Organizeaza concursuri, fa promotii in Social Media si asigura abonatilor tau continut de real interes pentru ei. La inceputul fiecarui an, orice om de marketing trebuie sa faca curatenia in lista de email-uri si sa trimita noi mesaje cu posibilitatea de abonare. Numai asa poti fi sigur ca ajungi la utilizatorii activi.

4. Folosirea unui software de retargeting.

Avand in vedere ca 98% dintre oamenii, care intra pentru prima oara pe un site, nu intreprind nicio actiune, este extrem de importanta etalborarea unei strategii de retargeting, care sa te ajute sa-i readuci pe acestia pe site, prin mesaje personalizate pe baza comportamentului lor online, pentru a le oferi oamenilor o noua sansa de a se transforma in clienti fericiti.

Indiferent ce metode alegi sa incluzi in strategia de promovare a sitelui in 2016, trebuie sa tii cont ca publicul tinta este din ce in ce mai informat si mai selectiv, asa ca abordarile din 2015 trebuie revizuite si actualizate pentru noul an.

Numai asa poti sa-ti maresti prezenta in mediul online, sa aduci mai mult trafic pe site si sa-ti maresti cifra de afaceri.
Sursa: Comunicat de presa www.iagency.ro




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriafaceri onlineonlinesitepromovaresocial mediaiagencytrafic site

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.57 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]