Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri de valorificat acasa, in 2013!

de Adela Simonescu 25 Iun. 2013 6178
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce idei de afaceri valorificam in 2013 cu toata determinarea? Se poate sa fie vorba despre acele idei de afaceri acasa, pentru ca perioada economica actuala nu ne permite prea multa libertate de miscare. Asa ca ramanem blocati cu o singura optiune la dispozitie. Vom pune in practica idei de afaceri mici, cu bani putini, acasa!

Iata si ce idei de afaceri puteti sa valorificati acasa, in 2013:

1. Idei de afaceri acasa - Confectionarea jucariilor de plus, eventual din bumbac organic.
Se poarta si se cauta pentru ca senzatia este incredibila. Jucariile de plus de calitate se recunosc de la o posta si suntem mereu gata sa dam un ban in plus pentru calitate pentru odraslele noastre.

Interesant este faptul ca aceste jucarii se pot confectiona si acasa si stau la baza unei idei de afaceri exceptional de placute!

2. Idei de afaceri acasa - Realizarea de bijuterii si accesorii acasa. Avem nevoie de instrumente potrivite, de materie prima de calitate, de timp si energie, de o forma legala potrivita si multa creativitate!

3. Idei de afaceri acasa - Realizarea de obiecte din lut! Din nou discutam despre produse care se cauta si care se vand ca painea calda. Avem mai multe optiuni pentru desfacere: expozitii si targuri cu vanzare, magazine online si offline, shop-uri pentru turisti care cauta suveniruri samd.

4. Idei de afaceri acasa - Consultanta in domeniul de referinta. Ai specializare in contabilitate? Cunosti extrem de bine mersul afacerilor agricole? Esti un grafician avansat? Cunosti domeniul juridic sau poate ca ai experienta in realizarea dosarelor de finantare cu bani europeni? Toate acestea reprezinta doar 1% din totalul domeniilor in care poti sa te specializezi ca si consultant.

5. Idei de afaceri acasa - Realizarea de parfumuri naturale, 100% organice. Parfumurile ne pot intoxica atunci cand sunt realizate de producatori fantoma. Ele ne pot intoxica si atunci cand sunt realizate de producatori importanti si asta pentru ca unii accepta folosirea de ingrediente nenaturale. Solutia ideala este sa folosim doar parfumuri naturale, cu ingrediente de provenienta organica: plante aromatice, flori, uleiuri esentiale, extracte naturale si nu numai!


Mult succes si spor la idei de afaceri acasa!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceri acasaidei afaceriidei de afaceri in 2013idei de afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]