Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 spatii de coworking pentru afaceri in Romania

de Teo Manole 31 Mar. 2016 4617
4.6 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La noi, spatiile de coworking au preluat denumirea de HUB-uri si sunt localizate in orasele mari din tara.

Iata in continuare cateva dintre aceste spatii comune in care oamenii lucreaza pentru dezvoltarea afacerilor proprii:

1. HUB Bucharest
A fost lansat in iunie 2012 si a pornit de la ideea crearii unei comunitati de antreprenori interesati sa-si deschida o afacere cu costuri fixe cat mai mici.

Abonamentele incep de la 15 euro pe luna pentru cei care doresc sa participe la evenimentele de la HUB si sa intre in contact cu alti membri ai comunitatii. Antreprenorii care vor sa aiba propriul birou de lucru trebuie sa plateasca abonamente cuprinse intre 35 si 120 de euro pe luna.

Ai acces in ore, fiecare dintre cei care lucreaza de aici putand opta pentru varianta cea mai convenabila din punctul de vedere al timpului. HUB-ul ii ajuta pe membrii sai sa isi dezvolte afacerile, sa primeasca si sa ofere feedback si sa intalneasca potentiali noi parteneri de afaceri.

2. Timisoara Startup Hub
Timisoara Startup Hub are o suprafata de 325 de mp si poate oferi 37 de desk-uri/locuri de munca permanente intr-o configuratie open floor.

Startup Hub a fost deschis in iarna lui 2012. in prezent, in Startup Hub functioneaza permanent un numar de 7 startup-uri, in care sunt implicate circa 12 persoane. Saptamanal, Hub-ul organizeaza activitati indreptate in special catre comunitatile de IT din Timisoara care aduna zeci, uneori sute de participanti.

3. Cluj HUB
Cluj HUB este deschis antreprenorilor si freelancerilor care au nevoie de un spatiu pentru a-si desfasura activitatile. Se adreseaza de asemenea si oamenilor care au nevoie de o comunitate in cadrul careia sa isi creasca ideile si unde pot gasi solutii noi de dezvoltare personala si profesionala.

HUB-ul are o suprafata utilizabila de aproximativ 150 de metri patrati pe etaj si un total de 4 etaje (in care sunt incluse mansarda si subsolul).
Spatiul dispune si de o curte amenajata cu gazon si spatii de lucru. Spatiul de lucru este flexibil si permite rearanjarea meselor si a locurilor in functie de nevoile membrilor. HUB ofera diverse tipuri de abonamente.

4. HUB 1317 Brasov

HUB 1317 a fost deschis in decembrie 2012 ca un spatiu de coworking adresat atat profesionistilor independenti (avocati, traducatori, programatori, designeri etc.), cat si micilor afaceri aflate la inceput de drum. HUB 1317 ofera Internet wifi, birou + spatiu de depozitare, imprimanta, copiator si scanner, acces la sala de conferinte, bucatarie.

5. The Grape Iasi

Fondatorii The Grape doresc sa ofere un spatiu comun de lucru, numit spatiu de coworking, unde antreprenorii isi pot desfasura activitatea zilnica, prin organizarea de concursuri de idei de afaceri sociale, urmand ca cele mai bune sa fie sustinute si prin realizarea unui fond care sa finanteze afacerile sociale.

The Grape ar trebui sa genereze un impact pozitiv in mediul local prin afacerile cu componenta sociala pe care le va sustine sa se infiinteze si sa se dezvolte, va stimula dorinta iesenilor de a face ceva pentru orasul lor si va crea indirect locuri de munca.


Tags: afacerecoworkinghubafacerispatii de lucruspatiu de coworking

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]