Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 ajutoare online pentru afacerea ta

de Teo Manole 05 Nov. 2015 4288
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tehnologia este in favoarea ta si iti pune la dispozitie o serie de aplicatii foarte utile pentru a te organiza, a avea o comunicare mai buna si in timp real, a economisi timp si bani pentru jobul sau afacerea ta.

Iata cele 6 ajutoare online, unele chiar gratuite:

1. Evernote
O aplicatie care te poate ajuta sa organizezi informatii este Evernote. Este un serviciu cloud, un spaiu de lucru modern care iti permite sa stochezi text, poze, content video sau audio.

Cu ajutorul Evernote poti sa stochezi toate aceste informatii intr-un singur cont. Aplicatia este utila atunci cand folosesti mai multe dispozitive (calculatorul de acasa, de la serviciu, telefon sau tableta).

De exemplu, daca pana acum iti trimiteai informatii de pe un mail personal pe altul pentru a le putea accesa mai tarziu, cu Evernote nu trebuie sa mai faci asta. Este necesar doar sa accesezi contul, care in plus sincronizeaza automat si dispozitivele pe care le folosesti atunci cand incarci un document nou sau editezi unul existent. Mai mult, aplicatia vine si cu un software de recunoastere a textului, o facilitate care poate fi utila in multe situatii.

Exista utilizare gratuita Evernote pentru sistemele de operare Android.

2. Flowdock
Un mix intre chat si inbox, Flowdock este un mod facil de a colabora cu echipe implicate in diferite proiecte. Aplicatia este compatibila cu cele mai multe browsere si ofera facilitati de drag and drop sau incarcarea de fisiere. Astfel, membrii unei echipe pot primi imediat notificari cu privire la schimbari in cadrul unui proiect la care pot raspunde prin chat.


3. Moaxis
Aceasta aplicatie permite conectarea desktop-ului la telefonul mobil sau la alte dispozitive conectate la internet. Trebuie doar sa descarci aplicatia si sa o instalezi pe dispozitivul la care vrei sa conectezi telefonul.

In acest mod, vei putea prelua telefoane, mesaje, alerte si alte notificari de pe telefon pe tableta, calculator sau smart TV. Astfel, un antreprenor poate avea o productivitate mai mare, pentru ca trebuie sa isi concentreze atentia doar asupra unui dispozitiv.


4. Carrot
Carrot este o aplicatie cu personalitate, care te poate ajuta sa faci acele lucruri pe care le amani la nesfarsit. In cadrul aplicatiei, trebuie sa notezi lucrurile pe care doresti sa le realizezi si sa adaugi un termen-limita. Pe masura ce faci aceste lucruri primesti puncte bonus.

In cazul in care nu te tii de cuvant, primeste penalizari. Aplicatia ii poate enerva pe unii, insa poate fi de asemenea un instrument util in a finaliza activitatile pe care ti le propui.

5. Zamurai
Aplicatia functioneaza ca o tabla interactiva care te ajuta sa notezi idei si discutii in timp real. Astfel, dupa o discutie nu mai e nevoie sa faci poze la ideile sau la schemele notate pe un flipchart, ci le poti nota direct pe Zamurai.

Cel mai mare avantaj este ca ideile notate pot fi modificate ulterior de oriunde. Poti folosi aplicatia singur, in timpul intalnirilor online sau reale.

Aplicatia vine si cu semne grafice, pe care le poti utiliza atunci cand vrei sa reprezinti idei. Cu siguranta persoanele cu care lucrezi vor aprecia acest instrument de lucru.

6. Recruiterbox
Atunci cand vrei sa angajezi oameni noi trebuie sa vizualizezi uneori un numar mare de CV-uri, o activitate care consuma mult timp. Daca vrei sa angajezi cei mai buni oameni in organizatia ta fara sa consumi prea mult timp, atunci poti utiliza cu incredere Recruiterbox. Aplicatia iti permite sa acorzi mai mult timp interviurilor decat sortarii CV-urilor. Aplicatia este disponibila online si monitorizeaza progresul fiecarui candidat.





Tags: afacerionlineapliatiiaplicatie onlineaplicatii android

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]