Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 modalitati prin care website-ul afacerii dvs va aduce succes si profitabilitate

de Maria Nicutar 03 Sep. 2011 3178
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile offline au nevoie de prezenta online intr-o masura covarsitoare. De cele mai multe ori, in prezent, consumatorii se indreapta direct catre calculatoare si verifica intreaga piata de desfacere, competitorii, furnizorii, producatorii samd. Afacerile care nu beneficiaza astazi de prezenta online nu sunt in mare masura afaceri care sa se ridice la adevaratul rang de afaceri de succes, afaceri care sa starneasca popularitate si verva in jurul produselor si serviciilor pe care le ofera.

Iata, in continuare,  6 modalitati prin care website-ul afacerii dvs va aduce succes si profitabilitate de lunga durata:

1.    Clientii nu au incredere intr-o companie sau intr-o firma de la prima vedere si au nevoie de mai multe informatii si asigurari ca fac cea mai inteleapta alegere. Toate acestea vin in mod natural cu ajutorul unui website bine poiectat, anexat de testimoniale.

2.    Clientii multumiti de ofertele firmei, companiei dvs, vor fi tentati sa va recomande si altor potentiali clienti. Modalitatea cea mai rapida si mai facila ca acestia sa va gaseasca este prin intermediul online.

3.    Vanzarile online rapesc o mare parte din inconvenientul de a lucra in contact direct cu potentialii dvs clienti. Ganditi-va ca poate sunteti antreprenori tineri sau detineti angajati tineri in departamentul de vanzari si cel mai des, varsta imprima un anumit grad de credibilitate. Toate aceste se schimba si inconvenientele se anuleaza atunci cand va proiectati un website pentru afacerile dvs si va conduceti vanzarile via online.

4.    Cu ajutorul website-urilor puteti sa pastrati o legatura stransa cu clientii dvs si cu potentialii dvs clienti. Atunci cand detineti o afacere offline si fara nici o prezenta online, acest lucru este foarte dificil. Mai mult, prin intermediul unui website pentru afacerile dvs, puteti primi feedback atat de valoros pentru a cunoaste viitoarele directii in care sa lucrati pentru a va implementa cele mai inspirate strategii de marketing si de advertising.

Cu alte cuvinte, le aflati varsta, preferintele, trendurile care ii directioneaza catre un produs sau un serviciu anume, inconvenientele, parerile negative samd.

5.    Website-urile va ajuta in afaceri foarte mult si le imping cu rapiditate catre statutul de afaceri profitabile si datorita faptului ca elimina necesitatea de a mentine un numar atat de mare de angajati atunci cand aveti de-a face cu comertul online.

6.    Website-uri care gazduiesc magazine online ofera marele beneficiu pentru ambele parti, consumator si detinator al afacerii de a fi deschise 24/7.




Tags: afaceriafaceri de succesafaceri profitabileafaceri onlinewebsite afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]