Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre Termenii si Conditiile de folosire a site-ului

de Silviu Marian Banila 01 Oct. 2015 3335
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Termenii si Conditiile de folosire seamana mai degraba cu un contract virtual incheiat intre proprietarul site-ului si utilizatorii acestuia. Importanta contractului este esentiala si te protejeaza de eventualele procese, conflicte sau plangeri din partea utilizatorilor.

Terms of Use necesita vizibilitate maxima pe site. Cum arata un asemenea contract virtual? Intra pe orice site serios si vei vedea.

Forma sa ramane neschimbata:
1. O descriere a serviciilor oferite de site-ul tau.

2. Drepturile de autor/copyright. Aici vei sublinia clar continutul aflat sub incidenta drepturilor de autor si cel „liber”, care poate fi copiat fara probleme de useri. De asemenea, vei prezenta si actiunile legale pe care esti pregatit sa le inaintezi, daca iti sunt incalcate drepturile de autor.

3. Sectiunea proprietarului. Aici vei face public faptul ca detii site-ul si implicit continutul acestuia. Vei arata in ce scop poate fi/nu poate fi folosit continutul siteului tau.

4. Disclaimerul. In acest sens, te vei dezice de informatiile postate pe site, nu-ti vei asuma responsabilitatea veridicitatii lor. Nu poti fi luat la bani marunti pentru fiecare profil fals intocmit de un user timid sau rau intentionat.

5. Sectiunea Forum. Aceasta are propriul contract cu Termeni si Conditii: este interzis limbajul injurios si orice actiune juridica intentata siteului/forumului nu poate fi solutionata decat in localitatea in care se afla sediul central al siteului tau; vei evita astfel neplacerile unor procese sau dispute in afara granitelor tarii.

6. Termenii legali. Aici vei mentiona ca nu esti responsabil de modul in care utilizatorii ar putea folosi datele personale ale altora in scopuri mai putin ortodoxe.

5. Modalitatile de plata
 Vei putea sa dormi linistit numai dupa ce vei sti ca datele personale ale clientilor site-ului sunt in siguranta.

6. Politica de Confidentialitate
De obicei, linkul catre aceasta pagina este situat in „subsolul” Home Page-ului. Explica termenii legali pe intelesul tuturor userilor, pentru a-i apropia de valorile tale.

Asigura-te ca Politica de Confidentialitate nu este exagerat de restrictiva, si poti oferi informatii personale despre diverse persoane banuite de posibile infractiuni sau abuzuri. Nu de putine ori autoritatile legii vor solicita asemenea informatii. Sunteti obligat sa le puneti la dispozitia acestora.

Totodata, poti apela la o serie de organizatii si companii care se ocupa cu securizarea si reglementarea informatiilor personale in spatiul web, cum ar fi www.privacybot.com, www.p3p-services.com, www.truste.org.

7. Drepturile de autor
Informatiile, logo-urile, elementele grafice din cadrul site-ului de socializare pot fi puse sub incidenta legii copyright-ului. Astfel, nimeni nu va putea copia continutul tau fara sa inchei un acord sau sa iti plateasca drepturile de autor. O forma raspandita de copyright este urmatoarea: Copyright © 2010 by DatingForYou, Inc.All Rights Reserved.

Investeste chiar astazi intr-o afacere online!








Tags: afacereafacere onlinesiteonlinetermeni si conditiiconfidentialitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]