Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in Romania: Profit din tricouri printate!

de Ilinca Dobrescu 06 Dec. 2013 4101
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tricourile printate reprezinta produse exceptionale si pe timp de criza si in perioade economice mai linistite. Cine doreste sa ofere un cadou deosebit, cu bani putini, poate apela oricand la tricourile cu printuri deosebite.

De la design de ie romaneasca, la textele amuzante, toate tipurile de print reusesc sa prinda pentru anumite segmente de clienti-tinta. Tricourile printate reprezinta produse esentiale si pentru companiile in care se poate uniforma sau pentru cele care ofera produse promotionale cu sigla/logo-ul lor.

Evident, daca reusesti sa prinzi un astfel de contract, sansele de rentabilitate sunt extrem de mari.

Care este capitalul banesc de care ai nevoie pentru a incepe o afacere cu tricouri printate? Daca vrei sa printezi chiar tu tricourile si sa incepi de jos, cu resurse reduse, poti sa mizezi pe un capital banesc de 2000 de euro.

Aceasta este suma de bani esentiala pentru achizitionarea presei sau altor echipamente pe care doresti sa le folosesti pentru printarea propriu-zisa. Vei mai avea nevoie de fonduri banesti pentru promovare, pentru infiintarea unui website, pentru taxe, impozite, facturi si nu numai.

Evident, cu eforturi serioase de promovare, aceasta afacere se poate dezvolta extrem de rapid. Clientii multumiti va vor recomanda serviciile catre alte persoane si  astfel, prin intermediul strategiilor de marketing Word-of-mouth veti reusi sa alcatuiti o baza cat mai solida de clienti.

Pentru inceput, aceasta afacere poate fi demarata si administrata de la domiciliul personal sau din cadrul unui atelier de dimensiuni reduse. Eliberati o camera si folositi-o in scopul administrarii acestei afaceri.

La inceput, veti avea nevoie de un laptop, un telefon separat, de bani, de planul de afaceri si de echipamentul potrivit. Evident, aveti nevoie de informatii din partea unei persoane care deja detine o afacere asemanatoare sau identica. Nu veti gasi foarte multe persoane dispuse sa va ofere secretele succesului lor, insa cu siguranta veti descoperi cateva informatii esentiale!

Un punct esential si un factor decisiv pentru succesul acestei afaceri il reprezinta promovarea. Daca nu veti depune eforturi serioase pentru a va face serviciile vizibile in cadrul audientei-tinta, sansele de succes vor fi intotdeauna minime!

De asemenea, tineti cont de faptul ca produsele pe care le vindeti trebuie sa fie de calitate cat mai inalta. Nu faceti rabat de la calitatea tricourilor folosite pentru imprimare. Identificati mai multi furnizori potentiali si negocati preturile cu acestia. Nu va bazati niciodata pe un singur furnizor.

Nu ignorati nici importanta portofoliului de produse pe care le-ati oferit deja. Fotografiati tricourile deja imprimate si colectati imaginile in cadrul unui portofoliu. Clientii indecisi isi pot face o idee pe baza exemplelor pe care le expuneti in cadrul portofoliului. Mai mult, ei se pot decide daca vor apela sau nu la serviciile voastre.

Nu in ultimul rand, luati in considerare ideea de a urma un curs de grafica, de design. Se poate ca informatiile castigate sa va ajute sa realizati cele mai tari printuri pe care le puteti oferi clientilor vostri. Vor putea fi fidelizati si de aici si consolidarea unei baze puternice de clienti si referali!


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri tricouri printatetricouri printateafacere cu tricouri printate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]