Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri mici si profitabile, inspirate din abilitatile, pasiunile si competentele tale!

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2013 3673
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afaceri mici si profitabile sunt numeroase, pretutindeni. Daca stam sa ne gandim ca majoritatea afacerilor de succes de astazi au pornit din stadiul in care erau mici idei de afaceri care poate ca nu promiteau foarte mult. Insa, intotdeauna, o mica idee de afacere devine o afacere profitabila daca este sustinuta de o echipa de top, cu motivatie si determinare!

Haideti sa descoperim cateva astfel de afaceri mici si profitabile, inspirate din ceea ce stim noi sa facem cel mai bine, din abilitatile si competentele noastre, din ceea ce ne pasioneaza, din hobby-urile pe care le intretinem in mod constant:

1. Servicii de Personal Shopping.
Cumparatorii personali sunt profesionisti cu experienta serioasa in domeniu. Mai presus de orice scoala, de orice fel de curs, oamenii acestia sigur fac ceea ce le place cel mai mult: shopping cat e ziua de lunga.

Recomandarea noastra este sa investiti intr-una dintre cele mai apetisante, interesante afaceri mici: agentie de personal shopperi!

2. Servicii de Organizare a locuintei si biroului. Daca te simti o persoana organizata si foarte creativa in impartirea spatiului in care traiesti si in care muncesti, atunci aceasta meserie ti se potriveste. Transforma-ti pasiunea pentru organizare intr-o afacere bazata pe profituri care reiesc din serviciile prestate catre clienti care iti vor ramane fideli o viata intreaga si care iti vor recomanda serviciile mai departe catre alti potentiali clienti aducatori de profit!

3. Antrenor personal de fitness, yoga, aerobic si nu numai! Suntem pasionati si de fitness, yoga, zumba, pilates, aerobic si nu numai! De ce nu am pune bazele unei afaceri mici si profitabile? Avem sansa daca ne oferim serviciile catre clienti care nu au timp sa mearga la sala sau nu au dispozitia necesara, clienti care nu se simt in largul lor in mijlocul unui grup de oameni, clienti care au nevoie de asistenta si exercitii personalizate!

4. Servicii de dresaj canin. In cainii nostri suntem dispusi sa investim si pe timp de criza. Daca tot ai platit 1500 de lei ca sa iti iei un bichon, de ce sa nu dai minim 1000 de lei ca sa fie perfect dresat? Aceasta intrebare si-o pune toata lumea care isi cumpara caine cu acte in regula! Acestia va alcatuiesc audienta-tinta, clientii care va vor aduce profit!

Aveti doua optiuni: va oferiti chiar dvs serviciile, in calitate de dresor autorizat sau va deschideti o agentie de recrutare de dresori!

5. Confectionare de costume de carnaval, spectacole, baluri mascate! Carnavaluri, baluri, spectacole, petreceri si alte ocazii speciale au nevoie de costumatia perfecta. Asa se face ca ajungem sa inchiriem sau sa cumparam costume care sa ni se potriveasca perfect, noua sau copiilor nostri.

In mare, si aceasta este una dintre acele afaceri mici, insa cu potential mare! Investiti in ele in mod treptat, acolo unde exista pasiune si interes clar, specializare si abilitati incontestabile!


sursa foto: www.sxc.hu







Tags: afaceri micimici afacerimici idei de afaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te...

7 idei de afaceri care pot fi pornite aproape gratuit

de Florin Amariei
18 Mai 2021
Ideile de afaceri sunt multe si aproximativ 99% dintre ele costa sume importante de bani pentru a fi pornite. Aici, insa, ne vom concentra pe acele...

4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania

de Florin Amariei
21 Nov 2019
Ideile de afaceri sunt multe, insa cele care functioneaza cu adevarat sunt putine. Iata 4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]