Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online in 2013: 10 idei geniale, de valorificat acum!

de Adela Simonescu 18 Mar. 2013 6169
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Discutam din nou despre afaceri online in 2013 pentru ca nimeni nu contesta faptul ca aceasta industrie reprezinta o sursa ideala de proiecte profitabile si de viitor sigur. Numeroase sunt acele afaceri online pentru care competitia este mai mult decat dura. Batalia este grea, dar la fel si nivelul potential de profitabilitate.

Haideti sa vedem si care sunt cele afaceri online pe care le demaram in 2013, cu sanse maxime de profitabilitate:

Afaceri online in 2013? Fa-ti magazin online, simplu si rapid! Poti vinde obiecte vestimentare noi si SH, jucarii SH, electronice resigilate, DVD-uri cu desene animate la reduceri, remedii naturiste si parfumuri ECO, alimente de post si certificate din punct de vedere organic. Acestea sunt doar cateva dintre produsele care se vand usor si rapid prin intermediul site-urilor de calitate.

Afaceri online in 2013: Forum pentru programatori, web designeri, graficieni, fotografi! Iata o idee geniala pentru 2013. Sa tinem cont de faptul ca intram intr-un domeniu in care nivelul competitional este destul de dezvoltat, asa ca avem nevoie de puncte clare de diferentiere pentru acces neingradit la o audienta-tinta cat mai larga.

Afaceri online in Romania - Servicii de consiliere psihologica online! Nu avem timp si nici dispozitia sa asteptam pe holurile spitalelor pentru a discuta jumatate de ora cu un medic psiholog. Preferam sa purtam discutia in online si totul este perfect posibil cand exista si platforma perfecta si care intermediaza accesul intre clienti si personal specializat.

Afaceri online in 2013 si cu sanse maxime de dezoltare strategica: Magazin online de cadouri! Magazinul online de cadouri incepe sa devina un spatiu in care petrecem din ce in ce mai mult timp. Si asta pentru ca mersul in magazine dupa cadouri reprezinta o povara imensa. Asa ca mai bine este sa cautam dintr-un singur click si sa primim comanda in fata usii sau aceasta sa fie livrata direct la beneficiar!

Idei de afaceri online in 2013 - Chefday ofera cursuri de arta culinara si livreaza si ingredientele la usa casei tale! Iata o idee geniala, de peste hotare, o idee originala si care ne inspira pentru dezvoltarea de noi concepte business pentru un viitor mai prosper. Ce alte produse puteti livra utilizatorilor online si ce cursuri si tutoriale puteti sustine in acest spatiu in care din ce in ce mai multi clienti apar?

Afaceri online in 2013 - Site specializat pentru persoanele depresive! Depresia isi lasa amprenta asupra noastra si nimeni nu poate contesta anvergura riscului ca aceasta afectiune sa se instaleze pe nesimtite. Cei care deja sufera pot apela la serviciile oferite de specialisti, rapid si confortabil, in online! Totul se realizeaza pe baza unor comisioane si cu maxima confidentialitate!

Idei de afaceri online in 2013 - Cum iti deschizi propria agentie de consultanta SEO? Specialistii SEO au devenit profesionisti vitali pentru ca accesul la primele pagini din Google reprezinta o adevarata arta pe care doar acestia o stapanesc!

Afaceri online geniale : Webinarii de Fitness, Aerobic, Yoga sau Pilates! Ce poate fi mai tare decat sa nu trebuiasca sa mergi la sala pentru a-ti tonifia gambele, pentru a-ti sculpta un abdomen de invidiat ... Totul este posibil atunci cand detinem un website de calitate, cu un design atragator si sustinute de profesionisti din domeniile de interes pentru romani.

Idei de afaceri online in 2013 - Comert cu magazine online la cheie! Magazinele online la cheie reprezinta produse pe care cu totii le cautam pentru simplul fapt ca ne ofera profituri mari cand vindem produsele potrivite, la preturi potrivite si prin intermediul strategiilor de marketing de eficienta maxima. Le cumparam, le customizam pentru a ne servi propriilor nevoi si dorinte si apoi lansam afacerile prin intermediul carora sa punem pe piata produse cerute in cadrul unor audiente-tinta de dimensiuni mari.

Afaceri online in 2013: Directorul de bloguri! Directorul de bloguri colecteaza si returneaza catre utilizator toate informatiile pe baza carora acesta sa castige acces la cele mai noi si interesante informatii din domeniul de interes. Un blog se porneste rapid si cu eforturi mai mari in ceea ce priveste energia si timpul. Alaturi de aceste resurse, mai este nevoie de creativitate, originalitate si bune abilitati de interactiune.


Iata doar cateva dintre cele mai interesante si profitabile afaceri online de demarat in 2013. Studiati-va competitia si audienta-tinta, investiti in eforturile de documentare si analiza si efectuati investitiile cele mai inspirate. Nu uitati sa cooptati personal profesionist si sa mizati pe promovare de top in online si in offline!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri online 2013afaceri onlineidei de afaceri onlineidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te...

7 idei de afaceri care pot fi pornite aproape gratuit

de Florin Amariei
18 Mai 2021
Ideile de afaceri sunt multe si aproximativ 99% dintre ele costa sume importante de bani pentru a fi pornite. Aici, insa, ne vom concentra pe acele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]