Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri usor de inceput pe Internet cu bani putini

de Idei de afaceri 03 Apr. 2024 18242
Afaceri usor de inceput pe Internet cu bani putini
3.94 din 69 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile sunt mai usor de pornit in 2024, chiar si atunci cand ai bani putini disponibili. Iti propunem 3 idei de afaceri pe care le poti porni pe Internet, cu bani putini si din confortul propriei case.

Inainte de toate trebuie sa avem in vedere faptul ca tehnologia a evoluat incredibil de mult in ultimii ani, iar din ce in ce mai multi romani prefera sa isi faca cumparaturile online pentru a nu mai pierde timpul prin magazine. Aceasta schimbare in comportamentul clientilor nu poate fi decat o veste buna pentru tine.

Partea mai frumoasa, insa, este ca acum nu iti mai trebuie un buget urias pentru publicitate! Vei putea sa iti realizezi propriile campanii folosindu-te de serviciile Facebook sau Google pentru a ajunge la viitorii tai clienti cu ceea ce vei oferi prin afacerea ta online. 
 
Sa vedem ce afaceri cu bani putini poti incepe pe Internet.
 

Magazin online de bijuterii
 

Sa construiesti un magazin online nu este greu, intrucat ai nevoie de un site, de un host bun si de cateva cunostinte de editare web. Poti sa aloci sarcina asta cuiva priceput, in cazul in care tu nu stii cum sa faci cap-coada un site. Te va costa intre 300-500 de euro, daca nu vrei ceva foarte complicat.

Oricum, pentru inceput ar trebui sa mentii lucrurile cat mai simplu posibil. Apoi va trebui sa iti etalezi produsele. Fie ca vorbim de bijuterii, felicitari de lux sau felicitari handmade, nu uita sa ai in vedere ca in prezent lucrurile realizate manual sunt extrem de apreciate de cei care vor sa faca un cadou cuiva important din viata lor sau, pur si simplu, isi doresc ceva care nu a fost realizat in mii de exemplare. 

Multe afaceri online pot fi demarate cu doar 100 de euro. Afla care sunt cele mai accesibile afaceri la momentul actual...vezi AICI<<
 
Totodata, sa ai in vedere faptul ca nu vei putea obtine din primul an profitul pe care il fac Emag sau Altex. Sunt doua companii uriase care fac de ani de zile treaba asta. Tu ar trebui sa te concentrezi pe afacerea ta pe Internet cu bani putini pentru a o dezvolta pana la punctul in care vei putea angaja pe cineva care sa se ocupe in locul tau de toate si tu sa te bucuri de viata sau, de ce nu, sa pornesti un nou proiect. 
 
In plus, nu uita ca e important sa fii vizibil in mediul online, asa ca trebuie sa iti faci o pagina de Facebook, iar daca alegi magazinul cu bijuterii, atunci ar fi bine sa te gasim si pe Pinterest. Finalmente, nu uita ca te vei bucura atunci cand vei observa ca produsele tale se vand si le vei vedea purtate de straini care habar nu au ca acele bijuterii sau felicitari au fost facute de mainile tale. 

Afacerea cu felicitari de lux iti poate genera un profit de minimum 1.000 euro/luna. Investitia acestei afaceri este practic nesemnificativa...vezi AICI<<

 

Dezvoltare personala online
 

Multi antreprenori romani, care iubesc dezvoltarea personala scot bani grei din acest domeniu.
 
Asa ca, daca ai facut o pasiune citind cartile si participand la cursurile din domeniul dezvoltarii personale, trebuie neaparat sa incerci asta.
 
Ce iti trebuie? Un site si suficiente materiale de dezvoltare personala din care sa te inspiri. Cartile si cursurile pe care le-ai urmat pana acum iti vor servi ca baza pentru scrierea unor articole ample si bine documentate, care vor avea asupra cititorilor un efect "wow".
 
Demonstreaza-ti expertiza prin articolele pe care le scrii pe site. Cladeste-ti o audienta fidela, apoi monetizeaza-ti afacerea prin oferirea de cursuri online sau seminarii live persoanelor interesate.

Ideea ta de afacere poate lua nastere chiar azi. Profita acum de strategiile optime afacerii tale online...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Acesta este modelul pe care multi traineri de dezvoltare personala din prezent l-au urmat. Si s-a dovedit a fi un real succes. 
 

Blog de lectura
 

In spatele acestor site-uri stau oameni care iubesc cartile, iubesc sa citeasca, si vor sa impartaseasca, cu cei din jur, lucrurile noi pe care le descopera in paginile fiecarei carti.
 
Acesta este punctul de plecare pentru fiecare dintre noi (sau cel putin ar trebui sa fie).
 
Doar invatand, putem deveni mai buni in ceea ce facem si astfel ne putem creiona un viitor mai bun, putem evolua de la punctul in care suntem in prezent la punctul in care ne dorim sa fim.

Afla ce ai de facut, pas cu pas, pentru a demara si a dezvolta propria ta afacere online...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Asa ca, daca iubesti sa citesti carti de dezvoltare personala, sf, beletristica, educatie financiara etc. atunci ar trebui sa te gandesti serios sa-ti creezi un astfel de site. Asta cu atat mai mult cu cat, mica ta afacere necesita un buget destul de modest.
 
Pentru a-ti pune pe picioare o astfel de afacere iti trebuie: un blog, carti si timp sa scrii articolele si sa ti le promovezi pe social media.
 
Atat. Transforma aceste actiuni intr-un obicei si vei vedea ca, pe masura ce lunile trec, numarul de vizitatori de pe site-ul tau creste.

Cum poti scoate bani cu un astfel de site? Vanzand cartile la care faci review prin programe de afiliere de pe platformele 2Performant sau Profitshare.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afaceri onlinemagazin onlineidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri pe internetafaceri ieftineafaceri usor de pornitidei de afaceri 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.94 din 5 - 69 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

5 idei de afaceri pe internet

de Camelia Diaconu
21 Aug 2019
Internetul reprezinta o sursa uriasa de profit. Este o platform online care iti pune la dispozitie domenii variate in care sa iti incepi un business....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]