Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai magazin online? Afla cum sa reduci rata de abandon a cosurilor de cumparaturi!

de Ilinca Dobrescu 20 Sep. 2012 2605
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cosurile de cumparaturi trebuie sa fie cat mai pline si cat mai des umplute. Asta ne dorim si nu ne este jena sa admitem acest lucru. Este situatia care ne-ar permite sa ne laudam cu un magazin online des vizitat si foarte apreciat, un business profitabil cat mai mult timp.

Cat despre magazinele online care detin rate ridicate de abandon al cosurilor de cumparaturi, iata cateva sfaturi care ar putea ajuta:

1. Mizati pe un design profesional. Imaginea conteaza enorm si orice detaliu poate sa ne dea senzatia ca avem de-a face cu un magazin online serios si care ofera servicii sigure.

2. De asemenea, nu uitati faptul ca aveti nevoie de marturii care sa arate unui potential client ca exista numerosi consumatori multumiti de serviciile magazinului online in cauza.

3. Mai mult, nu uitati faptul ca este nevoie si de un forum. Forum-urile permit potentialilor si deja actualilor clienti sa interactioneze intre ei si cu angajatii dvs.

4. Nu uitati si faptul ca un potential client va deveni client activ mai rapid daca exista o pagina de Facebook anexata site-ului. Prezenta unui brand in cadrul retelelor de socializare sporeste nivelul increderii potentialilor clienti in magazinul dvs. Si de la lipsa increderii pleaca majoritatea problemelor referitoare la abandonul cosurilor de cumparaturi.

5. De asemenea, o alta strategie utila care va ajuta sa reduceti nivelul abandonului cosurilor de cumparaturi este si cea de a anexa magazinului online un mic blog prin intermediul caruia sa discutati mai multe despre produsele si serviciile pe care le aveti de oferit.

6. Nu in ultimul rand, nu uitati faptul ca un magazin online de incredere are produse cu descrieri clare si cu imagine de rezolutie inalta.

Nu uitati sa va tineti mereu promisiunile si sa interactionati cat mai mult cu cei pe care va bazati pentru cosuri de cumparaturi cat mai pline!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: abandon cos cumparaturiabandon cosuri de cumparaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]