Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia gratuita care te ajuta sa creezi jocuri pe iPad!

de Adela Simonescu 05 Sep. 2012 2499
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

TinyTap este o aplicatie gratuita pentru iPad, aplicatie care permite parintilor sa creeze jocuri educationale pentru cei mici, noteaza Springwise.

Aplicatia ruleaza pe un concept destul de simplu si totusi foarte interesant. Totul se reduce la incarcarea de poze si inregistrarea de intrebari carora cei mici trebuie sa le dea raspuns.

Spre exemplu, o simpla imagine cu cel mic jucandu-se cu ursuletul preferat se poate transforma intr-un joc veritabil, intr-un joc foarte distractiv. Cel mic poate fi intrebat unde este ursuletul de plus, ce culoare are, unde este mami si cine facea poza. Iata cateva exemple din sutele de intrebari carora cel mic ar putea sa le ofere raspuns.

Astfel, prin intermediul acestei aplicatii, cei mici sunt motivati sa isi puna mintea la lucru, sa isi aminteasca diverse lucruri, sa exerseze vorbitul si semnele.

De asemenea, aceasta aplicatie nu se adreseaza doar parintilor, ci si personalului de gradinita sau chiar de scoala. Educatoarele pot customiza jocuri educationale pentru cei mici si pot tine evidenta progresului efectuat.

Iata un pont excelent pentru cei care stiu ca viitorul mediului online va fi intesat de aplicatii numeroase. Vom avea aplicatii care sa ne spuna unde sunt copiii, cat de bine au raspuns la cursuri, daca au chiulit, ce note au luat, ce vor sa manance acasa si ce nevoi nutritionale trebuie sa le asiguram. Desigur, acestea sunt doar cateva exemple din miile de idei de afaceri pe care le putem valorifica cand suntem familiarizati cu conceptul de aplicatie pe iPad.

Mult succes!



sursa foto: www.futur-en-seine.fr


Tags: tiny taptinytapaplicatie ipadafaceri aplicatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]