Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune cinci inovatii de startup-uri franceze

de Marian Curelaru 14 Apr. 2014 3298
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii francezi sunt activi pe toate fronturile, de la muzica online la tigaretele electronice. Prima editie a "Paris Founders Event" a recompensat recent cele mai bune inovatii din Hexagon, la sediul Google France. Juriul a fost compus din americani stabiliti in Paris de la "The Rude Baguette", blogul anglofon al startup-urilor franceze.


In perspectiva acestui eveniment, Liam Boogar, co-fondator al blogului, a lansat site-ul "rudelist", prima baza de date gratuita privind ecosistemul de startup-uri din Franta. Conform site-ului "20 minutes", urmatoarele cinci startup-uri au retinut atentia juriului.
 
Siilar
Motor de cautare inovant de muzica pentru profesionistii sectorului, de la realizatori de filme la creatori publicitari. Pornind de la un fragment, Siilar face o cautare eficienta si aprofundata a zeci de titluri similare, sprijinindu-se pe o tehnologie de "machine listening", o disciplina care consta in a invata computerele cum sa asculte sunetele. Se asteapta versiunea destinata marelui public pentru a completa oferta marilor site-uri de streaming, precum Deezer sau Spotify.
 
Music Battle
Se poate interpreta muzica dansand si evitand in acelasi timp lipsa ritmului gratie obiectelor conectate. Acestea permit interpretarea muzicii cu ajutorul miscarilor, dupa modelul manetelor de la consola de jocuri Wii. Experienta Music Battle permite reaproprierea muzicii.
 
Kosmo
Tigareta electronica este revolutia de pe piata tutunului. Acest obiect al cotidianului este de acum conectat. El permite gestionarea consumului sau. Cu ajutorul unei aplicatii mobile, Kosmo combina un design elegant, functionalitati sociale si practici avansate. Sa fie aceasta solutia pentru a spune stop dependentei de nicotina fara constrangerea plasturilor?
 
Wisemetrics
Pentru companiile care doresc sa-si imbunatateasca vizibilitatea online, Wisemetrics analizeaza datele a milioane de pagini Facebook concurente si le ajuta sa posteze cel mai bun continut la cel mai potrivit moment.
 
Front
Un instrument de e-mail colaborativ care permite gestionarea in echipe a fluxurilor de e-mail-uri, dar si a fluxurilor de pe Twitter. El permite companiilor sa vada, de exemplu, daca unul din angajatii sai a raspuns la un e-mail al unui grup.
 
 


Tags: startupantreprenoriatfrantaparis founders eventinovatie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]