Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum facem rost de continut actualizat pentru website-ul nostru?

de Matei Antonescu 23 Iul. 2011 3055
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Continutul actualizat intr-o baza regulata reprezinta cheia catre un trafic de succes pe website-ul sau blog-ul dvs. Aveti nevoie de informatie updatata, SEO-friendly si un continut informatic interesant si valoros. Prin asigurarea acestor componente necesare se proiecteaza o imagine favorabila website-ului, o reputatie solida si un trafic foarte profitabil.

Cu cat administratorii de website-uri vor adauga mai mult continut actualizat, ca atat se va reusi o castigare de utilizatori stabili, in numar mare si se va reusi o urcare avantajoasa in cadrul listelor rezultate de motoarele de cautare. Orice articol trebuie mapat pe SEO si trebuie sa contina keyword-urile adecvate cautarilor din motoare.
Aceste cuvinte cheie sunt esentiale pentru marirea vizibilitatii website-urilor.


Ce trebuie constientizat este faptul ca robotii care indexeaza website-urile au foarte mult de munca atunci cand continutul lor nu este incarcat conform regulilor de baza in teoriile cautarilor pe motoare. Traficul pe website se bazeaza pe usurinta cu care robotii ajung la continut, il organizeaza in functie de cuvintele cheie existente si il dau apoi catre utilizatorii motoarelor de cautare.

Iata cateva metode prin care sa oferiti continut actualizat intr-o baza regulata:

1.    Alcatuiti o baza de date cu articolele de interes si relevante pentru website-ul dvs. Daca, spre exemplu, detineti un website adresat mamelor singure si oferiti suport si informatii relevante pentru aceasta categorie, trebuie sa veniti cu idei care sa se regaseasca in subiectele si temele de interes care li se adreseaza:ingrijirea copiilor, educarea copiilor, modalitati de organizare a timpului pentru mame, afaceri pentru mame, locuri de munca pentru mame singure samd.

Orice idee care se potriveste trebuie notata si indexata intr-o baza de date care sa va organizeze continutul pe website. In felul acesta veti tine o evidenta clara a ce s-a publicat si a ce lipseste de pe website.

2.    Nu va rezumati doar la articole ce contin cuvinte. Folositi si introduceti in cadrul lor si componente video. Si acestea sunt indexate in mod favorabil de catre motoarele de cautare si va vor aduce trafic important pe website-ul dvs. Este recomandat sa adaugati in combinatia componentei video si continut de text, chiar daca vorbim despre o scurta descriere a acesteia.

3.    Puneti-va la curent cu tot ce se scrie in presa online sau tiparita, ce se transmite la radio samd, pentru a putea fi la pas curent cu ce se intampla in domeniul in care activati. In acest fel veti sti ce se cere si ce continut informatic va prezenta interes in cadrul categoriei de consumatori careia va adresati.




Tags: websitecontinut actualizat websitetrafic website

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Invata cum sa devii un broker de website-uri direct de acasa

de Andrioae Ruxandra
07 Aug 2014
Avand in vedere amploarea comertului online, un website poate fi precum un magazin intr-o zona comerciala. Si exact ca in industria imobiliara, poate...

5 strategii pentru un website mai profitabil!

de Ilinca Dobrescu
21 Iun 2013
Afacerile noastre au nevoie de online, chiar daca ne-am dori sa ne reducem nivelul de cheltuieli. Avem un mic magazin de rochii de mireasa si deja am...

6 reguli de aur pentru un website de top!

de Maria Nicutar
14 Ian 2013
Prezenta online ramane un aspect esential pentru orice fel de afacere, indiferent de profilul caruia ii apartine, de industria in cadrul careia se...

Idei de afaceri online - Website de licitatii pentru realizarea de cercetari!

de Matei Antonescu
22 Oct 2012
Numeroase sunt acele idei de afaceri online care ne pot aduce bani multi. Sunt idei pe care le putem valorifica cat mai simplu, cu sume mici de ...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]