Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi persoana potrivita sa consolideze imaginea ta in online?

de Teo Manole 19 Feb. 2015 3591
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este indicat ca expertul pe care il angajezi pentru a-ti consolida imaginea ta in online sa aiba cunostinte despre sectorul in care iti desfasori activitatea.

Atentie, un consultant care nu intelege cum functioneaza lucrurile in sectorul tau de activitate poate fi periculos pentru afacerea ta. Publicul simte lipsa de experienta sau de informare si in acest caz nu ia in serios recomandarile consultantului.

Il poti intreba daca a lucrat pentru alte firme din domeniu, iar daca raspunsul este pozitiv ii poti cere exemple de posturi si interventii pe platformele de comunicare. In acest fel poti verifica nivelul sau de cunostinte, modul in care intelege trendurile din piata si modul in care interpreteaza lucrurile care se petrec in domeniul tau.

O astfel de persoana poate da impresia de lipsa de profesionism, lucru care se rasfrange si asupra afacerii tale. Cea mai simpla metoda de a afla daca un consultant isi face bine treaba sau nu este sa verifici cat de popular este in mediul online. Daca un consultant este cunoscut, inseamna ca a captat atentia companiilor prin rezultatele sale. De aceea, serviciile sale sunt solicitate de firme, iar oamenii vorbesc despre el in online.

Modul in care un consultant se face cunoscut in social media (instrumente, abordare, inovatie) iti poate da indicii importante cu privire la cat de priceput este in ceea ce face.

Un expert in social media este activ pe retele de socializare, pe forumuri, bloguri, medii in care vine cu informatii noi, cu idei si unde propune raspunsuri pentru diferite probleme. Cei cu adevarat populari sunt citati mai departe in mediul virtual. Desigur, expertii recunoscuti vor cere un pret mai mare pentru serviciile lor. Sarcina ta este sa determini cât de mult esti dispus si cât merita sa platesti aceasta persoana.

Un consultant in social media este ca orice alta investitie, in sensul ca daca activitatea sa aduce venituri mai mari decat cheltuielile, merita sa investesti. in caz contrar, serviciile unui expert in social media iti pot cauza pierderi.

Un alt aspect important este sa identifici cum percepe publicul un consultant. Este invaluit de o nota de optimism, este un critic acerb sau parodiaza evenimente si oameni prin vocea sa din social media? Este foarte probabil ca expertul in social media sa utilizeze aceeasi abordare atunci cand isi promoveaza afacerea. De aceea, este important sa alegi persoana care utilizeaza tonul potrivit cu cel pe care il doresti pentru business-ul tau.


Tags: onlineafacereafaceriafacere onlineconsultant onlinemarketingsocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Venituri din YouTube. Strategii simple si eficiente de aplicat in 2024

de Bianca Tila
17 Apr 2024
YouTube este un site web dezvoltat pe Google, unde utilizatorii pot incarca si viziona materiale audio-video. Aceasta platforma a luat nastere in...

Google va oferi conectivitate prin satelit pentru mai multe dispozitive

de Bianca Tila
15 Apr 2024
Google vrea sa monteze modemuri care suporta conexiunile prin satelit pe mai multe dintre viitoarele sale dispozitive, inclusiv seria de...

Google va inchide One VPN

de Bianca Tila
12 Apr 2024
Google One VPN se va inchide, in ciuda faptului ca promitea un nivel suplimentar de securitate utilizatorilor platitori. Compania a anuntat ca va...

Disney Plus va bloca partajarea conturilor

de Bianca Tila
05 Apr 2024
Disney+ va incepe in luna iunie sa blocheze partajarea conturilor. Bob Iger, seful Disney, a confirmat intr-un interviu pentru CNBC ca serviciul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]