Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa atragi noi utilizatori pentru afacerea ta?

de Catalin Chivu 29 Ian. 2015 3674
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In mod ideal, cea mai mare parte a noilor veniti pe pagina ta Internet ar trebui sa fie reprezentata de cei care iubesc produsele sau serviciul oferit, brandul sau siteul atat de mult incat sunt nerabdatori sa acceseze paginile de profil ale companiei.

Insa, uneori, indiferent daca pagina ta este noua sau daca firma nu a facut suficiente lucruri pana acum pentru a atrage noi utilizatori, vei simti nevoia sa fii mai implicat in a-ti crea o baza de noi utilizatori pentru afacerea ta.

O modalitate de a face acest lucru pe Twitter este sa accesezi paginile persoanelor importante din industria din care faci parte. Apoi, atrage persoane care urmaresc paginile acestor entitati si ale caror profile indica faptul ca ar putea fi interesati in egala masura si de compania ta.

In mod automat, aceste persoane vor fi interesate sa iti acceseze profilul, in acest fel crescand numarul fanilor care te urmaresc.

Atragerea unor noi utilizatori pe siteuri precum Facebook, in care ai nevoie de permisiunea acestora, poate fi mai dificil, insa se aplica aceleasi principii de baza. Cauta acele persoane care ti-au demonstrat interesul pentru domeniul in care activezi si care au acces la paginile figurilor importante din acea industrie, concepe o  prezentare prin intermediul unui mesaj privat si vezi ce se intampla.

Cauta cuvintele cheie cu care se identifica brandul tau

Ultima sugestie este sa faci o mica cercetare asupra sintagmelor cu ajutorul carora este identificat brandul tau, incluzand greseli de scriere sau abrevieri pe care le cunosti.

De fapt, cauti cu precadere situatiile in care utilizatorii care nu sunt direct conectati cu compania ta, o mentioneaza in diferite contexte.
Aceste mentiuni pot aparea sub forma unor revizuiri nesolicitate sau a unor intrebari care asteapta un raspuns. in ambele cazuri, solutionarea acestora va permite conexiunea cu potentiali utilizatori si va crea impresia unui brand care da cu adevarat importanta clientilor sai.


Tags: afaceriinternetutilizatori sitebrand

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Google: 60% din internet este dublicat

de Bianca Tila
28 Nov 2022
Mai mult de jumatate din site-urile care construiesc internetul mainstream sunt dubluri, potrivit Google. Acesta detine cel mai popular motor de...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]