Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci bani online pe o nisa care este profitabila

de Andrioae Ruxandra 17 Iun. 2015 5824
4.29 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oricine poate sa vanda si sa faca bani online, dar cei inteligenti care isi fac temele si gandesc din toate punctele de vedere au tendinta sa fie mai buni decat restul.

Daca ai de gand sa-ti dedici viata punerii pe picioare a unei afaceri online, asigura-te ca gasesti o nisa care este practicabila, neaglomerata si gata pentru serviciile tale.

Vestile bune sunt ca poti alege mai mult de o nisa, asadar, daca nu vei avea succes cu una, poti trece la cealalta. Poti face bani online daca esti inteligent si rezervat, asadar verifica piata de afaceri si industria respectiva inainte de a investi timp si energie in acest proces.

Deschiderea unui magazin online iti da optiunea sa vinzi orice iti doresti sau ce se cere pe piata, dar modul in care iti ofertezi produsele in fata clientilor depinde de cat de bine stii sa vinzi produsul. Deschiderea unui magazin online, te va costa multa munca ca sa-ti construiesti o reputatie si afacerea ta sa fie una de incredere.

Avand in vedere aceasta realitate, poate ar fi o idee buna sa faci o cercetare de piata serioasa mai intai. Invata ce fel de cereri exista pe piata competitiei pentru ceea ce oferi tu. Uita-te in jur si vezi ce tipuri de oameni vor sa plateasca pentru aceste servicii si vezi daca poti gasi un unghi comun care iti va aduce multi bani.

Cand 100 de oameni iti ofera acelasi serviciu pe care tu il ai sau ei isi vand acelasi produs mai ieftin decat tine, cum vei putea concura? Este indicat sa eviti multimea, gaseste ceva care nu prezinta interes pentru nimeni si fa-l tu sa fie interesant si bine vandut, iar cand vei avea niste venituri mari si vei deveni o autoritate in domeniul tau, oamenii vor avea incredere mai repede.

Afaceri online de nisa

Spre exemplu, la Timisoara doi baieti au pus bazele unor afaceri online transmitand live pe internet concerte, conferinte sau chiar expozitii de arta. Acum doi ani le-a venit ideea sa conceapa un site care sa transmita imagini live de la diverse evenimente.
Detalii afacere <<< aici

- In ce domeniu profitabil este recomandat sa deschizi un magazin online?

- Afaceri online: Platforma digitala unde utilizatorii vor fi prezenti si dupa moarte



Tags: afaceriafacereafaceri onlineafacere onlineonlinemagazinafaceri de nisamagazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]