Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se creste traficul pe un blog?

de Maria Nicutar 14 Iun. 2011 3740
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Promovarea serviciile si produselor apartinand de oferta unei afaceri este foarte importanta si se poate face cu ajutorul website-urilor si blog-urilor anexe. Blog-urile sunt unelte foarte eficiente prin care se pot implementa strategii importante de marketing si de advertising. Cu alte cuvinte, un blog si un website merg foarte bine mana in mana.

Un trafic mare de blog aduce cu sine sanse mari de vizibilitate, cumparaturi, consolidari de imagine si reputatie pentru o afacere.

Iata cateva sfaturi importante de care trebuie sa tineti cont pentru a directiona cat mai multi utilizatori catre paginile blog-ului dvs:

1.    Continutul este vital. Orice afacere ati detine, trebuie sa va mapati cu fidelitate pe profilul potentialilor clienti. Daca va adresati mamelor, va trebui sa folositi un ton adecvat pentru a comunica cu acest sector de utilizatori si continut care sa le starneasca atentia si interesul.

2.    Regularitatea cu care va postati articolele determina numarul de cititori fideli. Ganditi-va ca utilizatorii va acceseaza blog-ul si vad in pagina principala de post-uri, articole scrise cu luni in urma fata de data accesarii. Nu va fi o situatie favorabila pentru blog sau pt dvs. Cititorii doresc subiecte actuale si trebuie sa aveti grija sa updatati in permanenta continutul blog-ului dvs. In acest fel se creeaza o inertie in care sunt atrasi cititorii si ii determinati sa revina.

3.    Post-urile dvs au nevoie de etichete inteligente. Va trebui sa va tag-uiti articolele in functie de centrele de interes ale acestora. Alegeti cuvinte cheie, insiruiri de cuvinte care sa directioneze utilizatori catre blog-ul dvs cand acestia le folosesc in motoarele de cautare.

4.    Raspundeti cu promptitudine la comentarii. In acest fel aveti oportunitatea de a fideliza persoanele care va acceseaza blog-ul si sa antrenati si mai multi cititori sa posteze comentarii si sa se implice in prezenta pe blog.

5.    Postati comentarii pe alte blog-uri cu profiluri asemanatoare. Sa spunem ca sunteti un dealer de piese de arta si detineti acest blog prin care va promovati serviciile si produsele. Accesati alte blog-uri asemanatoare si fiti prezent prin adaugarea de comentarii constructive, elaborate. Veti atrage atentia utilizatorilor acelui blog iar comentariile cele mai bune ii vor castiga de partea dvs.




Tags: trafic pe blogafacere blog

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]